Értetlen szomszéd ellen?
Van egy kis közös folyosónk (zárt) egy ablakkal, nyugdíjas néni lakik szemben, meg mi párommal.
Rendszeresen zaklat hogy szerinte nem mosok fel a közös helyiségben (kb 2-3 hetente szoktam, sáros időben aznap este), meg hogy hát zárjam már be a folyosói ablakot, mert bejönnek a bogarak.
Ahhoz az ablakhoz, mondtam neki, hozzá se nyúlok, mert nettó napi 3 percet töltök a folyosón, állítsa be úgy ahogy neki jó mert ő itthon van, de én biztos nem nyitom potyára ki.
De hiába mondom el ezeket neki, újra meg újra megkeres, múltkor már a gondnoknál is bepanaszolt, ott meg aztán kiborultam.
Mi a fenét lehet az ilyen unatkozó öregekkel csinálni?
Eléri az ablakot, normál szinten van. Én hozzá se nyúlok, nettó 3 percet töltök naponta a folyosón. Ha ő kinyitja napközben, miért én figyeljek rá hogy becsukta-e?
Igen felmoshatna ő is ha zavarja, de helyette panaszkodik rám a gondnoknak, mintha lófüttyöt se csinálnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!