Mit tennél egy elviselhetetlen szomszéd ellen?
Figyelt kérdés
Aki mondjuk úgy hangoskodik reggel 6-tól este 10-ig, mintha kötelező lenne téged zargatni? Nyugdíjas, egész nap otthon van, így egyéb dolga nincs, mint minden nap átrendezni a lakást és eszméletlen zajt kelteni. Mondjuk négyszer-ötször szólsz neki, csak visszadumál valamit bunkó módon, majd rádvágja az ajtót. Te mit tennél ellene a költözésen kívül? Móresre tanítanád, felvennéd vele a kesztyűt?2018. szept. 26. 18:34
11/14 anonim válasza:
Ha minden törvényes lehetőségen túl vagy, akkor csak az marad, hogy úgy megvered, hogy a tulajdon jó édes anyja ne ismerjen rá.
12/14 anonim válasza:
Akik a "bömböltetem a zenét" meg hasonlókat javasoljkák, azok igencsak meglepödnek, ha a "zajos" szomszéd kihívja rájuk a rendöröket, teljesen jogosan!
13/14 anonim válasza:
Húha! Nos ha nincs falszomszéd, akkor nem tudok jobbat, csak jelentsd fel, de azért mont mondtam rögítsd a ricsajt.
Ne verd meg, mert hosszú távon te jársz szarul.
14/14 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólókkal
az ilyen türhő taplókkal fölösleges beszélni, aki magától nem jön rá, hogy este 10 után nincs tutti-frutti party, annak hiába mondod, már csak rosszindulatból is zajongani fog
jó alaposan el kell gyepálni, ne félj, vissza fog venni, második kezelésre nem szokott szükség lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!