Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szobatársam borzasztó büdös...

A szobatársam borzasztó büdös és trehány! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok, érettségi utáni szakképzésen vagyok első éves. Mivel vidéki vagyok és nem bírtam a bejárást, múlt héten cuccoltam be egy pesti koliba a szakmát tanulók szintjére, ma van az első éjszakám itt.

Már előző héten is, mikor megmutatták melyik lesz az én szobám, lesokkolt a látvány és a szag. Két szobatársam van, az egyikük borzasztó igénytelen: az ajtón belépve az ágya szanaszét, cuccai egy része, öve, üres üvegek, szemete a földön, a negyedik ágyon a büdös ruhái, műanyag zacskóban a szemete, az íróasztalon a kaja maradékai, pizzás papír, üvegek... egyszóval egy koszos disznó.

Múlt héten, mikor bemutatkozott sem zavartatta magát rendet csinálni, ma mikor beköltöztem, egy kis rendet rakott, de még mindig borzasztó a helyzet. Meg valószínű 1-2 nap és ismét szét dobál mindent. A szagával ölni tudna. Elneveztem magamban Büdikének.

Megkérdeztem tőle este, mikor indultam fürdeni, nem jönne-e velem. Azt felelte, ő reggel szokott. Igen, persze.

A másik srác és én nem vagyunk büdösek, sem igénytelenek. Ő jófejnek tűnt. Igaz, ő most otthon van, mert beteg és amúgy sem ismerem az ő véleményét a szobatársunkról.

Ráadásul valószínűleg Büdike HAJLÉKTALAN. Vagyis a családjához elmondása alapján ő egyáltalán nem jár haza, mert gondolom rosszabbak az otthoni körülményei, mint a koliban. Órái alig vannak, egész nap bent bűzölög. Ezzel nem volna semmi baj, de Büdike jelenleg beteg is, nagyon csúnyán köhög, megvan fázva, minden baja van.

Megkérdeztem, miért nem mész haza, beteg vagy. Azt felelte, ő csak a végső stádiumban megy haza, amikor már alig bír lábon állni. Remek.

Én nem vagyok előítéletes, nyitott vagyok az emberek felé, könnyen barátkozok, de egy ilyen koszos, trehány, büdös, igénytelen disznóval nem lehet együtt élni. Aki nem fogja fel, hogy ez egy lakóközösség. Nem is akarok. A szép szóból nem ért, nem vette a célzásokat, hogy igénytelen, azt mondja ez 4 ember lábszaga. Mondom, 2en vagyunk. Erre ő: Igen, de a Tied is:DDDD Kész vagyok tőle.

Mit tehetnék?

2018. okt. 2. 00:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írta. Ilyen körülmények közt? Embertelen bűz..ilyesmi..mond is meg ,hogy milyen rendet tart ott,szerintem róla is meglesz a velemeny,mert egy ilyen helyen gondolom ilyet nem szabad csinálni,és ütközik a szabalyokkal valahol. Ez nem disznóol.
2018. okt. 2. 18:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi lett aztán a vége? Sikerült átkerülni másik szobára?
2018. okt. 10. 20:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha büdös itt a megoldás: https://www.youtube.com/watch?v=Kb6_DyUMY80 XDD xd
2020. márc. 21. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!