Szerintetek is én vagyok a hibás, vagy ez mi?
A szomszedom nagyon jo baratnom, panelban lakunk. Es ma olyan zajok jottek amire azthittem, hogy tole jon. Nem kell felre erteni, csak emberi hangok azthittem itt a csaladja. Megkerdeztem, mert teljesen olyan volt meg a nyakam tettem volna ra, hogy o az es irtam neki, hogy na itt a csalad? Erre irja, hogy mirol beszelek. Aztan mondtam, hogy na ne szivasson hat hallod :D Azt hittem viccel, mert vagyunk olyan joban azert.
Erre ugy ki akadt, hogy csak neztem. Azt mondta hagyjam beken meg mit kepzelek, hogy gyanusitom, hogy hazudik, meg szamonkerem es meg en gondolom hazugnak. De ezt olyan stilusban, hogy kopni nyelni nem tudtam. Es kb 3 napja ezt csinálja mindenre. Es azt mondja en kotekedek. Valami baja lehet? De miert nem mondja meg? Most szerintetek is ennyire ki kell a main akadni? Ez olyan hlyen hangzik de nagyon felfujta. Es mar nem az elso...
Ezt nem is értem, hogy ráírtál, hogy itt a család? Semmi közöd hozzá, hogy ott van-e a család vagy nincs. Mivel ráírtál az jött le neki, hogy piszkálódsz. Gondolom nem először tettél ilyen megjegyzést, hogy így berágott, teljesen jogosan. Ez olyan mintha hallgatóznál.
Ha zavar a zaj ami tőle jön időnként azt mondd el neki őszintén, hogy túl hangosak időnként, de ne a családdal piszkáld.
Ne avatkozz mások magánéletébe, én csak ezt tudom neked ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!