Te elköltöznél ebben az esetben?
Figyelt kérdés
A jelenlegi lakhelyedtől 20-25 kmre lévő városba, azért mivel abba a városba tanulsz és dolgozol, így heti 6 napot kb biztos, hogy bejársz emellé több évre tervezel abba a városba maradni, viszont a családoddal nincs rossz viszonyod, bár a veszekedések folytonosak, nem durvulnak el, feltudnád tartani magad, de ,,gyengébben" kell élned, viszont több pénzt is tudnál keresni, plussz kiszélesedik a szociális életednek a kapuja.2018. szept. 25. 07:11
1/4 anonim válasza:
Igen elköltöznék. Már az utazással töltött időt is megtakarítod. 25 km nem a világ vége hétvégén simán hazamehetsz családi ebédre.
2/4 anonim válasza:
Igen. Jó önállósodni.
Bár 20-25 km nem táv, naponta is lehet járni ilyen távról dolgozni, iskolába. De biztosan kényelmesebb helyben. Meg ha mindig veszekedések vannak otthon, akkor én nem érezném ott jól magam.
3/4 anonim válasza:
Amit írtál, előnyösnek tűnik, de van ott még más tényező is. Albérletben, barátnál, kollégiumban laksz majd (aligha? Egyedül egy szobában (lakásban)? Milyen a környék (biztonságos, zajos stb)? Kosztolás: tudsz főzni? Minden nap nem lehet McDonaldsba járni. Vesd össze az előnyöket a hátrányokkal, mérlegelj és dönts.
4/4 anonim válasza:
én költöztem még úgy is, hogy párszáz méterre kellett csak cuccolnom. Nekem sincs rossz viszonyom az anyámmal, nekem is több pénzem maradt volna, de költöztem. Igaz már 6 éve, de nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!