Mit tudok tenni zaklató szomszèdom ellen?
Nagyon hosszú a törtènet, mert èvek óta tart, ìgy röviden annyit mondanèk, hogy az alattam lakó egèsz èjjel kb félórànkènt èbresztget, mert este 10ig tèvèzek normàl hangerővel, ès nappal mosogatok, főzök, stb.
Csapkodja èjjel a szèket, a falat úgy, hogy azt màs szomszèd ne hallja, de engem felèbresszen vele. Ha bejön hozzàm valaki, nèma csendben van, ìgy aztàn nincs tanúm. Gyanìtom, màr a wifimet is lopja, de nem tudom megvaltoztatni a jelszavam. Mit tehetnèk ellene? Egy huszonèves fèrfi csinàlja ezt ès az anyósàèk mellette àllnak, hazudoznak. Biztosan tudom, hogy ők azok, most lènyegtelen, hogy honnan. Ès nincs üldözèsi màniàm, mielőtt megkèrdeznètek. Kötözködő megjegyzèseket nem szeretnèk, èpp elèg a szomszèdom. Köszönöm szèpen.
“Ha bejön hozzàm valaki, nèma csendben van, ìgy aztàn nincs tanúm.”
ööö... te tényleg sérültnek tűnsz.
Arra specializàlódtàl, hogy meghazudtold az embereket? Mi a fenènek talàlnèk ki ilyeneket? Az ismerkedèsre vannak màs oldalak, de nem szorulok ràjuk.
Szerinted èjjel-nappal kèszülök arra, hogy èpp felvètelt kèszìtsek? Nem gondolod, hogy szüksègem van a mobilomra? Honnan tudjam, èpp a radiàtort fogja megütni mellettem? Ha nem tudsz segìteni, ne ìrj! Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!