Ki használta már a biostenix-sensi-olajat?
Szia!
Ezt a terméket olyan oldalon làttam legelöször, ahol a következö "orvos" ajànlja megvételre, aki Listóczky Róbertnek nevezi magàt. Utànanéztem, és ez a név a magyar hatosàgoknàl nem teljesen ismeretlen. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium lapjàban (Fogyasztok Lapja) részletesen olvashatsz a fenti üzletemberröl:
www.fogyasztoklapja.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2059%3A2017-02-23-12-58-44&catid=44%3Ahirek&Itemid=105
Azota màr több internetes oldalt làttam a termékkel, ugyanazzal a becsapos szöveggel és cégnév, szàmla nélkül. A képek mindig ugyanazok voltak, de attol függöen, hogy melyik orszàg google-jàn kerestem a termék utàn, pl. spanyol/német oldalon az ajànlo orvost Prof. Ramiro Suarez,
a magyar oldalon ugyanazzal a fotoval Hajdu Richard "tudossal" (molekulàris biologia) akik a Nobel dij vàromànyosai, ill. jelöltek a dijra.
www.vicodur.com/hu/biostenix-sensi-oil-tokeletes-ful-higienia/
és
Azok a személyek, akik màr az olajat kiprobàltàk és màr "sokkal jobban" hallanak, azoknak a képeik azonosak, csak a név vàltozik alattuk - orszàgtol függetlenül.
Igy a szimpatikus idös férfi (68) neve Stefan Corodeanu Covasna-rol, de egyben Pablo Ramos is Vigo-rol, de lehet, hogy Kocsis Istvàn Ceglédröl, és igy tovàbb.
A legföbb oka, amiért nem rendeltem interneten keresztül, mert nincs semmi garancia arra, ill. nem lehetek biztos benne, hogy mi érkezik a kis üvegekben, és milyen minöségben. Ezért ugy gondoltam, hogy magam probàlom ki az eredeti recept alapjàn, bio alapanyagokkal, ellenörzött helyröl (gyogyszertàr, drogéria). Egyenlöre az 5 fö összetevöt vettem meg, összesen 200 ml-t kb. 14500 Ft-ért (külföldön). Én az egészségügyben dolgozom, ezért bàtorkodtam fel kikisérletezni, hogy hogyan hat ez az összetétel. 3 nap alkalmazàs utàn egyenlöre annyit tudok mondani, hogy a hallokészülékeim ugy ragyognak a tisztasàgtol mint uj korukban, tehàt a fülzsirt mindenesetre 1-1.5 nap utàn màr eltüntette. Szerintem, hogy mennyi idö kell a hallàs minöségi javulàsàhoz, az egyéntöl függö, a kàrosodàs mértékétöl, az okoktol, hogy mi vezetett a hallàs romlàsàhoz, és attol is, hogy a pàciens a fülvizsgàlat utàn rögtön tudott-e venni egy jo fülhallgato készüléket, vagy vàrt - buta fejjel, mint én is - évekig a vàsàrlàssal. Nekem annyira rossz a hallàsom, hogy a szakmàmban még éppen hogy dolgozhatom, de sokszor van olyan helyzet, hogy rà kell kérdezzek, mert a hàttérzaj miatt egyszerüen nem hallom a beszédet.
Ha érdekel, hogyan alakul a kisérletem, egy honap mulva szivesen megosztom veled a tapasztalataimat. Irjàl privit, szivesen vàlaszolok. Ha a recept és az adagolàs érdekel, megirom azt is, de csak akkor, ha ez nàlam hasznàl. Nekem az az érzésem, hogy hasznàlni fog hosszutàvon, de 28 nap utàn aligha fog visszatérni a hallàsom. De van idöm, vesziteni nem veszithetek. És nem 40 vagy 70000 forintot adtam ki, hanem csak 14500 és többszörös mennyiségben, bio minöségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!