Ti szerettek Tolna megyében lakni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nem egy idegen nővel beszéltem, és mind azt mondta, hogy amint lehet elhúz innen, mert itt nincsen semmi. Innen jött a kérdés.2018. aug. 28. 04:53
1/2 anonim válasza:
Egyetértek velük. Én Pestre költözöm fél éven belül.
2/2 anonim válasza:
Én Tolna megyei vagyok,tényleg borzasztó :D Semmi szórakozó hely,moziba is inkább Pécsre járok mint Szekire mert a Szekis nagy terem akkora mint a Pécsi kicsi kb,a vetítésekröl ne is beszéljünk :D Diákmunka egész nyáron kb volt 3,lófasz pénzért... most rendes munkát próbálok keresni,de hetek óta keresgélek,és borzalom... legtöbb munka helyre nemtudok eljutni a szomszéd faluból mert olyan gyopár a közlekedés. Szép helynek szép,1x az ember eljön,megnézni,elmegy Gemencbe meg ide oda,de sajna többet nem rejt magában a megye,pedig sok mindent ki lehetne építeni rá :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!