Aki pest megyében lakik, elmondaná hogy hol és hogy jó e ott lakni? Biztonság? Orvosok, sztk? Posta? Zaj? Önkormányzat?
Húznék vissza pest megyébe.
Vidék szarabb.Nincs egy q;bolt,telefontöltő,univerzális távirányitó,összeszerelt kertiszerszám....stb
Ja se mobilnet se telefontérerő.
A vidéki hangok és szagok meg brutálisak!!!!
Normális településen több orvos,ügyelet,közbiztonság látványossabb
szerintem Erd egy meglehetosen nagyon jol ellatott varos, ennel jobbat ilyen aron nem hiszem hogy talalsz a kulvarosban
ami jo lehet az Torokbalint, Diosd de szerintem joval dragabb
"Aki pest megyében lakik, elmondaná hogy hol és hogy jó e ott lakni? Biztonság? Orvosok, sztk? Posta? Zaj? Önkormányzat?"
A fő kérdésre válaszolva Budapest V. kerület Hold utcában.
A hold utcában van egy háziorvosi rendelő, kb 50mre szerintem a legigényesebb SZTK orvosi központ szerűség. Egy jó konditrem. Ott van a belvárosban kb 50mre az Arany János metró megállótól, plusz egy busz megálló is van az utcában.
Ott van közvetlen mellette a Szabadságtér.
Annak ellenére, hogy belváros, meg hogy az utca tele van étteremmel és egy szálloda is van nagyon csendes környék és tiszta.
Lehet, hogy te nem erre a kérdésre vártál, de én a fő kérdést válaszoltam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!