Budapest vagy vidéki városok, esetleg falu? Hajdunánáson lakok és Nyíregyházán születtem, de eszem ágában sem lenne a Pesten és Pest megyében lakni. Csak szerintem retardáltak az ottani emberek?
Figyelt kérdés
2018. júl. 14. 15:59
1/8 anonim válasza:
Igen. Ennyi erővel egy pest megyei meg mondhatná hogy a Szabolcsiak retardáltak, mert máshogy beszélnek, más szokásiak vannak. Aki egy ember lakhelyéből ítélkezik, az magáról állít csak ki szegénységi bizonyítványt.
Mondom ezt úgy hogy éltem Pesten és Nyíregyházán is.
3/8 anonim válasza:
Nagyon valószínű, hogy te vagy retardált, ha még abban is másnak kell segítenie, (akár Budapestről, vagy Pest megyéből) hogy TE hova költözz!
4/8 anonim válasza:
Hát akkor ne lakj pesten.
Mi meg nem költözünk Hajdúnánásra.
Ilyen egyszerű.
5/8 anonim válasza:
Itt az egyedüli retardált a kérdező. Én falusi vagyok. Fel nem költöznék a fővárosba soha. Na de nem az emberek miatt. Hülyék mindenhol vannak. Főleg Hajdúnánáson.
6/8 anonim válasza:
Kérdező, a lehető legjobb helyen vagy Hajdúnánáson!
7/8 anonim válasza:
Igen, Pesten az osszes ember retardalt, szoval jo messzire keruld el!
(egy pesti lakos)
8/8 anonim válasza:
Ha egyszer Hajdúnánáson laksz, akkor miért zavar, hogy a pestiek milyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!