Öregek miért viselik nehezen hogyha valaki a "területükre" téved?
Figyelt kérdés
Egész nap kint állnak vagy ülnek és minimum szemmel verik azokat akik csak elhaladnak ott előttük. De volt hogy a haveromhoz mentem nappal és egy öreg elkezdett kérdezősködni hogy mit keresek arra, mi dolgom itt.2018. aug. 16. 12:02
4/6 anonim válasza:
Szerintem csak unatkoznak és ebben van nekik egy kis izgalom.
Én "térfigyelő rendszer"-nek szoktam őket hívni. Néha egyébként még hasznosak is. :)
5/6 anonim válasza:
Magányos, ezért próbál kapcsolatot teremteni. Nincs kivel beszélgetnie, ezért szólít meg random idegeneket.
6/6 anonim válasza:
Őrködik. Lehet, hogy mostanában betörtek egy-két helyre, és így vigyáz mindenkire. Ha már úgysincs semmi dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!