Miért olyan nehéz albérletet találni, és a kiadókba egy cseppnyi megértés sincs?
Kb 2 hónapja ilyen emberekbe botlok, nagyon sürget az idő, mindjárt suli és még semmim sincs lakhatás terén.
Megnézni meg nagyon későn lehet mindet, kb 20-a után és hogy aztán valóban engem választanak e az kérdéses.
És még nekik nem tetszik, ha megnézném a szobát,mivel 100 km a táv és drága a benzin.
Nekem a várostól kb 150 km,de nekem biztos olcsóbb a benzin.:D
Miért ilyenek az emberek?
Hiába alkalmazkodnék, ha a tulaj nem alkalmazkodik.
Meglehet, hogy forrófejű tizenéves vagyok, kíváncsi vagyok a helyzetemben mit produkálna egyes "kedves" válaszoló.
Elég kellemetlen helyzet, sürget az idő is.
Köszönöm 18-as, egyetlen hasznos válasz.
"És még nekik nem tetszik, ha megnézném a szobát,mivel 100 km a táv és drága a benzin."
Ezt a részt nem értem. El akar valamit adni (vagy bérbe), akkor ő érdeke, hogy megmutassa, ez van.
Veled van a baj.
Itt ahol élek úg működik, hogy meghirdetnek egy lakást, 2 nap! alatt fogadja a rá jelentkező 5-6 embert, és egy 3-4 napon belül eldönti, kinek adja ki.
Mit vársz, hogy minden nap járjon oda, mert mki más időpontban menne? Nem! Ő szab egy határidőt, ami után mehetnek lakást nézni, akinek nem tetszik ez a dolog, máris kiesett egy szűrőn.
Mellesleg rohadtul nem júniusban kell nekiállni albérletet keresni, ha tudod, hogy 200 km-rel odébb fogsz tanulni.
Én anno 80%-ra tudtam, hogy itt fogok dolgozni, fél évvel! előtte elkezdtem keresni, és így is utolsó pillanatban kaptam meg, pedig tartózkodási megvolt hozzá, munkaszerződés és referencia az előző főbérlőmtől, hogy nem fogom szétbrmolni a lakást.
35ffi
Egyébként meg tök igaza van, hogy nem fog mindenki kéne kedvéért felutazni 100 km-t.
Te csak egy vagy a másik 5-6-10 ember mellett, értelmes ember azt csinálja, kijelöl 1-2 napot és ő is akkorra utazik fel - ilyen távnál pláne.
Aha, tehát azért, mert TE képtelen vagy normálisan, ésszerűen végiggondolni a helyzetet, és helyette képtelenségeket hangoztatsz, akkor MI vagyunk az ostobák, akik nem érzik át a helyzetedet.
MILYEN kettőtök célja? Itt NEKED célod, hogy megkapd, ez esetben utazz érte, a főbérlőnek ellenben TÖKMINDEGY, ki veszi ki.
Én is voltam fiatal de ilyen "körülöttem forogjon a világ"-mentalitású sohasem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!