Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kiadnának így nekem albérletet...

Kiadnának így nekem albérletet szerintetek? (fontos! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20éves vagyok, jelenleg az egyetem előtt szakmát tanulok, még 1évem van hátra. Szeretnék külön költözni a szüleimtől, be a városba. Az iskola délután minimum fél3ig tart, mellette heti 1 nap szakmai gyakorlat, tehát csak diákmunkát tudok vállalni. Az lenne a kérdésem, hogy (az olcsó kategóriás) albérleteket vajon kiadnák nekem? Közepes méretű városról van szó.

Aki nálam tapasztaltabb segítsen kérem!

2017. júl. 8. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
hát ha tudsz fizetni, akkor kiadják igen
2017. júl. 8. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A főbérlőket nem az érdekli, mit tanulsz, mit csinálsz, vagy mennyit vagy a lakásban (nincs is hozzá sok közük, még kevésbé kell az orrukra kötni), csak az, hogy ne lakd le, ne rongáld feleslegesen, és legfőképp pontosan fizess.
2017. júl. 8. 12:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez jó hír!

Csak azért merült fel bennem, mert néhány hirdetésnél olvastam, hogy biztos állással rendelkező embert keresnek( holott 40.000/hó albérletről volt szó).

2017. júl. 8. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Diákmunkából 40.000/hó albérlet, plusz megélhetés nem fedezhető! Tudom, hogy eltökélt vagy és ezt nem fogod elhinni egy névtelen idegennek, ezért azt mondom neked, hogy menj be egy diákszövetkezethez, és érdeklődd meg, hogy a lehetőségeidhez mérten mennyire számíthatsz havi szinten. Mivel szakmát tanulsz, feltételezem hogy ezt egy középiskolában teszed, nappali képzésen, ami azt jelenti, hogy nincsenek szabadnapjaid hét közben, mint az egyetemistáknak. Tehát csak a délutánjaid meg a hétvégéid szabadok. Ahhoz, hogy sikerüljön, amit akarsz, minden délután és minden hétvégén megállás nélkül kell dolgoznod. Nem lesz időd sem pihenni, sem tanulni.

Megoldás lehet:

- középiskolai kollégium INGYENES amíg nappalin tanulsz egy középiskolában, akkor is, ha szakmát. Ha ugyanabban a városban laksz, ahol tanulsz, akkor sajnos ez csak kivételes esetekben lehetséges. Ezt meg kell érdeklődnöd.

- Szobát bérelsz, és azt is megosztod egy szobatárssal. Ha Budapesten béreled a szobát, az már amúgy is 40+ rezsi. Ha vidéken, akkor van esélyed 20-30-ért találni és ha még azt is felezed valakivel, akkor már ki tudsz jönni úgy, hogy nem kell minden hónapban izgulnod.

2017. júl. 8. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:
senkit nem érdekel, mit tanulsz, hol, meg mennyit, ha kifizeted a kaukciót (2-3 hónap előre)+ minden hónapban az albérletet+rezsit határidőre és rendben tartod az albérletet, akkor nagy esélyed van rá... bérléskor nem kell beszámolnod az életedről, megmondod, dolgozol, tanulsz és a Szüleid adják a pénzt az albéreltre és kész... ha ott nekiállsz magyarázkodni, hogyha kapok diákmunkát, akkor tudok fizetni, akkor már ne is próbálkozz ott többet...
2017. júl. 8. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!