Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Vörös kód riasztás a hőség...

Vörös kód riasztás a hőség miatt-szerintetek is nagyon megterhelő a mostani hőhullám?

Figyelt kérdés

2018. júl. 29. 13:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Volt már rosszabb is, amikor két hétig tartott ez. Én nem panaszkodom, bírom a meleget. :)
2018. júl. 29. 13:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam megérezni a hőhullámokat, de ha megnézzük az elhalálozási adatokak ilyenkor jelentősen megnő a nyugdíjasok és a szívbeteg halottak száma, szóval valami biztos van benne.
2018. júl. 29. 13:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Én nekem iszonyú migrénem van. Sok mindentől lehet, de most az időjárásra fogom. Szóval számomra megterhelő. Ha nem fájna ennyire a fejem, akkor egyébként nem zavarna.
2018. júl. 29. 14:09
 4/12 Szolovjov ***** válasza:
71%
Szerintem semmi extra meleg nincs. Átlagos nyári napok. 35 foktól felfelé, az már kánikula.
2018. júl. 29. 14:12
 5/12 anonim ***** válasza:
57%

Utálom... Szerencsére már csak egy hónap van a nyárból, és nem az van, mint tavaly, amikor 3 hónapig volt ilyen gusztustalan meleg.

Ha tehetem, ki sem mozdulok itthonról napközben de ehh.. A lakás sem sokkal jobb.

2018. júl. 29. 14:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Eddig elég hűvös esős nyár volt szóval panaszra nincs ok.Bár nem szeretem a meleget és ilyenkor bent ülök a klímás szobában.
2018. júl. 29. 14:53
 7/12 anonim ***** válasza:
26%
Persze, hogy az. Gyűlölöm, hogy mindenhol meleg van, a légkondikat meg csak viccre nyomják be, mert jujj, de rosszat tesz a szervezetnek. A kánikula is rosszat tesz.
2018. júl. 29. 14:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt meg nem értem, mikor mondják, hogy jönnek a frissítő záporok. 5 perc zuhi, ami után melegebb van, mint előtte, mert minden halál pára lesz.
2018. júl. 29. 14:56
 9/12 Lillus1562 válasza:
64%
Hú én nem bírom a meleget főleg a hőhullámot nem. Már visszaszámlálom a napokat a nyár végéig annyira gyűlölöm..
2018. júl. 29. 18:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Még Lappföldön is 30 fok van, persze, hogy megterhelő. Nem mintha visszasírnám a 2007-es 40 fokos júliust, de a mostani helyzet sem normális. Nagyon szeretném kialudni magamat végre, hónapok óta nem sikerül, és amíg 27-28 fok van bent, addig nem is fog. A nappali haldoklásról nem is beszélve...
2018. júl. 29. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!