Akinek van tapasztalata, az leírná mennyire megterhelő az ilyen munkakör?
Postánál lenne lehetőség dolgozni, bár nem lenne fizetett szabadság/betegállomány, mert közvetítő cégen keresztül menne. A fizetés 170 körüli de 30-40 kg csomagokat kéne teherautóról lepakolni, csomagokat szortírozni, rakodni. Lennének persze nyilván könnyebb csomagokat is, elvileg 3-40kg-ig minden van.
Valaki dolgozott hasonló helyen, nagyon kimerítő 8 órában? Mondjuk aki 100 kg-s megtermett legény annak biztos nem, szóval ez is relatív, írhattok egy kort meg fizikai paramétert is.
köszi
#1 hát itt sajna nem lenne, de valószínűleg ha posta oldalán jelentkezem, és felvennének márpedig keresnek embert, akkor már lenne fizetett szabadság is.
Igen ettől tartok én is, igaz én 60-70kg körül vagyok, de van egy enyhe gerinc ferdülésem, szerintem ezt a lehetőséget ki is hagyom, nem minden áron fontos a kicsit magasabb fizetés.
Köszi a választ, egyébként szintén 28 vagyok :)
Nem annyira megterhelő annak aki emelt már életében 25kg-nál többet. Én amiről tudom hogy nehéz férfiként szólok másnak is hogy ketten emeljük le, rakjuk fel oda ahova kell, nem azért mert kevés a 178cm 83kg-os értékem, de nem akarok 12 óra alatt egy rossz mozdulatból, problémát.
Szólni sose szégyen, ez nem a hősködésről szól, majd megmutatom én hogy kell téma.
Nálunk pl nő nem is emel 10kg-nál többet.
Akkor miért nem a postán jelentkezel? De ha van gerincferdülésed, akkor inkább felejtős. Áruházban, multinál se kell ennyit emelni 8 órában, tudom, mert ott dolgozom, bár nem árufeltöltő vagyok.
Ez tényleg érdekes, hogy közvetítő cégnél nincs szabi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!