Ha a gyerekem véletlenül atdobja a szomszédba a labdát, ő pedig közli, hogy nem hajlandó visszaadni, az lopásnak számít?!
Kérdező, menj, és jelentsd fel akkor lopásért :D
12-14 válaszoló jól leírta, hogy a drasztikus lépése óta valamilyen furcsa és egmagyarázhatatlan okból nem jön át több labda :) Hogy lehet ez vajon? :O Milyen érdekes, lehet, hogy akkor Momzilla egyszem kis Prüntyője talán korábban is tudott volna vigyázni arra, mit hova dobál? Hihetetlen...
Igen, de őszintén, nekem is rohadtul elegem van a "kerítés mellett" játszó - ordító, visító, labdákat átrugdosó - kis szomszéd hülyegyerekből.
Átrúgja a labdát, így járt, visszaadom, ha épp a kertben vagyok!
De az a külön felháborító, hogy Ő átbxsza a labdát, aztán meg a csengőre tenyerel.
Hát én nem fogok óránként! kimenni, mert ő képtelen vigyázni a dolgára.
MAjd este, vagy másnap reggel megkapja.
Érdekes, a másik szomszéd kisfiú tud vigyázni a dolgaira, kb. hetente egyszer, ha átjön a labda, és akkor sem áll neki üvölteni, meg fekszik a csengőre, hanem ha épp kinn vagyok, akkor kiszalad, és elnézést kérve visszakéri tőlem a lasztit.
Ezzel semmi probléma, a normálisan játszó, értelmes kisgyerekeket szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!