Lépcsőházba bepofátlankodó csövesekkel mit lehet tenni?
Kizavatni és zárni az ajtót.
Nálunk is ez volt. Volt, hogy rendőr kellett vagy annyira piás bolt, hogy mentő.
A közös képviselő megcsinálta "önzárodó" ajtóra. Ami magától lassan becsukódik, nem tudom mi a neve, de így senki nem tudta nyitva hagyni.
Nálunk elég durva volt. Két hajléktalanunk is volt, az egyikükkel semmi gáz nem volt, csak meghúzta magát a hidegebb éjszakákon, nem volt agresszív, vagy büdös (a piaszagot leszámítva).
A másikról viszont azt se tudtuk először, hogy ki, de mindig belehuggyozott-beleszart a liftbe, amit az egyik szomszéd teleöntött sósavval, amibe egy másik szomszéd lyukas talpú cipőben belelépett, erről az esetről az újság is írt.
Nekem csak egy élményem volt vele, mikor spiccesen másztam haza a buliból hajnalban, az éjszakitól még nagyon sokat kellett sétálni a házunkig, az egyik legrosszabb hírű bp-i lakótelepen. Megyek be a házba, megyek fel a lifttel, tökre örülök, hogy nem találkoztam útközben senkivel, és benn vagyok a házban biztonságban, de jó - erre a full sötétből mögöttem egy piás férfihang: "na hazaértünk, angyalom?"
Nálunk pár férfi ráijesztett kicsit, hogy ne járkáljon ide és ne zaklassa a lakókat. Eddig bejött.
Nálunk esső és hideg esetén beszokott jönni a házba 1-2 hajléktalan.
Nem pisilnek/kakilnak oda, csak lefekszenek a folyosónak egyik széle mentén a hidegben és ha esik az esső... A környző éttermek meg néha adnak nekik ételt.
Büdösek, de nem veszélyesek. Legtöbbjük olyan gyenge hogy ha akarna sem tudnak megtámadni és többnyire alázattal bánnak az emberekkel a lépcsőházban.
Ha neked többet ér, hogy időnként ne érezz 4-5 másodpecen át (amíg áthaladsz) valamilyen büdös szagot mint egy mások ember jóléte akkor ott bajok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!