Idegesítő szomszéd ellen mit tegyek?
Én jelenteném hivatalos szervnek, mert ha pl. tűz esetén marha jó lesz neked még az ő rácsával is szenvedni, hogy kijuss.
Bár tiszteletem a mérnök úrnak és a MEO-snak, aki ezt így jóvá hagyta :D
Nekem az jutott eszembe, hogy vannak ezek az olcsó, pár száz forintos ajtó/ablak riasztók, amik akkor jeleznek, ha az ajtó nyitott állapotban van. Csukott állapotban elhallgat, nem riaszt.
Ha az én rácsomról lenne szó, ilyet szerelnék fel, hogy ne felejtsem el becsukni magam mögött és ne zavarjam a szomszédomat a nyitva felejtett rácsommal.
Talán meg lehet kérni őt, hogy szereljen fel egy ilyet.
Vagy ha ez túl hangosnak tűnik, akkor ugyanezen az elven működő, csak halkabb csengőt lehetne felszerelni. A csengő addig jelezne az ő lakásában, halkan, amíg be nem csukná a rácsot.
Most találtam meg a kérdést, de ha megengeded, elmondom, hogy én mit tennék, ha minden más hatástalan...
Minden egyes alkalommal, amikor nyitva hagyja, hozzá kötném a rácsot a kilincséhez éppen annyira, hogy csak addig tudja kinyitni az ajtaját, hogy lekösse róla a madzagot... Aztán ha pattog, akkor közölném vele, hogy csak viszonzom a szívességét, és ha nagyon ugrál, akkor le is szereltettetem onnan, mert ez így kvára nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!