Röplabdázni az utcán, normális?
Sajnos normális :)
Nálunk is ez van, kettő házzal odébb a kis fosadékok kiraktak egy kaput, és felváltva hol a betonon csattan a labda, hol a házfalon. Súlyosbítva azzal, hogy tömegben vannak, tehát egyszerre minimum 4 példány visít torkaszakadtából. Minden délutától estig, hétvégente reggeltől estig. Ez van, nesze neked kertváros, csendes környék. Esküszöm, hogy mikor diákként a Múzeum Körúton laktam, és a villamos a ház előtt dübögött el -rezonáltak az ablakok is- az csendesebb volt, mint ez a rohadt utca ezekkel a Mauglikkal. Nincs mit tenni amúgy, én már csak abban reménykedek, hogy egyszer fejbetalálnak valakit, és akkor vége lesz a házak közti őrjöngésnek.
Szerintem a 70-es 80-as években harakirit követtetek volna el...
Komolyan, mivel labdáznak? Ágyúgolyóval vagy mi? Dübörög minden... Legalább vannak még gyerekek akik önszántukból labdáznak és nem a tv-t bámulják stb.
“Legalább vannak még gyerekek akik önszántukból labdáznak és nem a tv-t bámulják stb.“
Akkor leírom én is: NEM az a baj, hogy kint játszanak, hanem az, hogy mindezt nem egy játszótére, focipályán, parkban, füves szabadtéren teszik, hanem a rohadt házfalnak rúgják/dobják neki a labdát. A hálószobámtól két méterre dübögnek és ordítanak. Nem a saját kertjükben, kint az utcán, a két ház között. Így már sikerül felfogni?
És nyilván este 10-kor teszik ezt, hogy nem tudsz aludni stb ugye? De ennyi erővel a fűnyírózó szomszédot, a kertben grillező és zenét hallgató embereket, sőt, az autósokat is érdemes feljelenteni, hisz micsoda dolog, hogy zajonganak.
Még mindig labdázó gyerekekről van szó nem? Nem petárdát dobálnak be az ablakon, hanem labdával játszanak, komolyan, nem volt gyerekszobája arrafele senkinek?:D
#4! Az semmi, de a mi utcánkban este fél 8-kor elment 4 autó is, meg 1 biciklis. Olyan hangosak voltak, hogy megszakadt a dobhártyám. Kimennék az erdőbe remetének, de ott meg hangosan csipognak a madarak.
(Igen, normális.)
Csukott ablak, lehúzott redőny mögött zavar?
Autista vagy, vagy mi a szösz? Ők szokták felerősítve hallani a dolgokat, azért idegesíti őket minden. Te is kb. ilyen vagy.
Többi válaszolónak:
Én már olyanról is hallottam, hogy valakit a tücsökciripelés zavart, annyira, hogy újságba írt miatta. Szóval vannak súlyosabb esetek is. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!