Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek se normális hogy...

Szerintetek se normális hogy anyám 2 hetente beteg, mire elmúlik az egyik, újra beteg lesz?

Figyelt kérdés

Mindig elkapjuk tőle és már nem bírom.

Iskolában dolgozik.

Utána meg nekem pofázik hogy fel kellett volna öltözni.

Háromszor otthagxtam volna a munkahelyét, oké tudom, hogy pénz, de ez sem állapot. Lebetegít mindenkit állandóan. Kezet nem mos, szellőztetéstől megfázunk, a kaját muszáj megennem, ennyi elég is.

Vitamint se szed, semmit.

2018. jan. 20. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:

pofázik?

szépen ki tudod fejezni magad...

2018. jan. 20. 18:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem normális. Az én anyukám is iskolában dolgozik, megis alig hoz haza betegségeket. A leírás alapján anyukádat nem zavarja hogy állandóan beteg. A hozzáállása nem fog megváltozni. A munkahelyét nem hagyhatja ott, mert akkor mégis miből élnétek meg ?
2018. jan. 20. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyilván nem normális, attól lehet, hogy sosem gyógyul meg teljesen. Kérd meg, hogy menjen táppénzre egy hétig, mert az immunrendszere sosem tud helyreállni, ha mindig beteg és nektek sem jó, ha megfertőz titeket. Ha egyszer meggyógyul rendesen, akkor utána sokkal kevesebbet lesz beteg. Az iskola meg nem dől össze attól, ha ő egy hétig otthon pihen.
2018. jan. 20. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Anyukád rendszeresen mosson kezet, és szedjen vitaminokat. Ja, és szellőztessetek!
2018. jan. 21. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!