Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni a szomszédomma...

Mit lehet tenni a szomszédommal, ha a kertjében minden hétvégén őrjöngenek a gyerekei?

Figyelt kérdés
Családi házról lévén szó, a tavalyi nyár volt az utolsó, hogy minden hétvégén kint őrjöngtek a szomszédom gyerekei az udvaron, már már pszihiátriai beteg leszek tőlük. 3 gyerekről van szó, bezárva 50m2-es kertbe a szülökkel együtt. Semmiért nem szólnak rájuk, visítoznak, kiabálnak, rugdossák a falat, egyszóval iszonyú hangosak és zavaróan hangosak. Próbáltam szólni a szülőknek, de csak felháborodtak, hogy én ne adjak gyereknevelésre tanácsot, meg ők úgy nevelik ahogy akarják. Nekem viszont elegem van, hogy nem tudok kimenni a kertembe, mert őrjöngés van egész nap. Ebben az esetben létezik olyan, hogy csendháborítás? Menjenek játszótérre, az pont erre való, de ne keserítsék meg már más ember életét, én sem keserítem meg az övükét semmiféle tevékenységemmel.

2018. máj. 9. 14:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerelj fel olyan riasztót, ami hangra kapcsol be!

Akár mérges kutya hanggal közvetlenül a kerítésnél. Állítsd a kívánt hangerő érzékelésére!

2019. febr. 5. 03:58
 22/22 anonim ***** válasza:
18%
Különben gyermekbántalmazás terén lehetne tenni valamit, mert nem normális, hogy őrjöng a gyerek. És nincs igaza a szülőnek, nem úgy neveli, ahogy ő akarja, mert büntetendő, ha bántja a gyereket.
2019. febr. 5. 04:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!