Bp agglomerációban, jobb szomszédomban 3 kisgyerek van ill 1 kutya. Elviselhetetlenek. Mit tennétek?
Figyelt kérdés
Ha hazaér az anya, a gyerekeket az utcára tereli, üvöltöznek, visonganak az utcán az ablakom alatt (is). Műanyagtraktorral száguldoznak a járdán pár centire az autómtól, és pár méterre az ablakoktól több órán keresztül miközben egy nagytestű kutyája meg őrjöng az udvarban másik irányból. Hiába szóltam nekik,1ik fülén be másikon ki. Igaz hogy nem forgalmas út, de az utca nem erre való. Kb bezárkózva kell élnem, mert minden "m2"-re rátelepednek a környéken. Magyarokról van szó. Kezd elborulni az agyvizem, de ha nem marad más, akkor beindítom a kawasakit és pöttyögtetem egész addig az udvarban amíg abba nem hagyják, vagy nyomok zámbó jimmit nekik. (Csak ezzel másokat is büntetnék)... Törvényileg van vmi megoldás? Mi tennétek?2018. ápr. 20. 07:48
11/14 A kérdező kommentje:
félreértések elkerülése végett, én nem piszkáltam még senkit sem, de ezek pontosan olyan típusú emberek, akiket saját magukon kívül semmi nem érdekli, s ha engeded nekik, akkor tudja hogy lehet, s még jobban csinálja...
2018. ápr. 20. 20:48
12/14 anonim válasza:
Milyen ember vagy te, hogy bántanál egy kutyát, mert “örjöng”? Ő nem tehet semmiről.
Ha bántod, remélem a börtönben végzed, vagy pedig úgy, mint az a szegény kutya.
13/14 anonim válasza:
#12:
Na, megjött a turbó-állatvédő, akinek pont annyi esze van csupán, hogy csak egyetlen mondatot tud értelmezni az egész történetből. xD Viccesek vagytok...
14/14 anonim válasza:
Olvasok egy-két kommentet,és esküszöm elszáll a maradék eszem...Még hogy majd ő fog házat szigetelni,meg fülét-farkát behúzni,mert a szomszéd egy állat?Naneeeem..Nálam is ugyanez a probléma.A szemét szomszéd kutyája..De nem kezdem el elmesélni az utóbbi egy év történéseit,de az tuti,hogy annak is közel a vég...A getsby gazdája nem tesz semmit,mert ugye azt hiszik egyesek,hogy kertes házban nem tud senkit zavarni,akkor téved..Majd észbekapnak ha már késő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!