Úgy szerettem volna elkerülni faluról, hogy elmegyek Pestre egyetemre, de nem jött össze. Most mit tegyek?
Vidéken járok egyetemre és egyáltalán nem akartam.
Előre rettegtem, hogy ideküldenek és az is lett. Most 22 évesen itthon vagyok, mert a suli nem akar összejönni.
Vidéken járok, csakhogy úgy érzem, örökre itt ragadtam a falun, főleg, hogy az egyetemet se tudom elvégezni...
Szóval az egy lehetőség lett vopna, hpgy elmész Pestre tanulni és ott is maradsz.
hát ha vidéki egyetemet nem tudos elvégezni, akkor Pesten még nehezebb lesz, ott azért nehezebb egyetemek vannak, nagyobb a túljelentkezés, könnyebben szelektálnak, van elegendő egyetemi tanár, míg vidéken sok egyetemnek a szak indításához elegendő létszámú hallgatót se sikerül odatoboroznia...
22 évesen már munkahelyet keress és melléje egyetemet, ne egy egyetembe vágj bele, ami min. 7 félév csúszás nélkül és 26 évesen ott állsz semmi tapasztalattalés megtakarítással, mikor lassan már gyerekvállaláson is törnöd kell a fejed
Már mozdonyvezető is lehet nő, úgyhogy lehet, hogy én valóra is fogom váltani az egyik gyerekkori álmom :)
Mehetsz pultosnak is, de csak a lakótelepünkön van 4-5 hirdetés kirakva, hogy eladót keresnek pékségbe, drogériába, pultost a KFC-be, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!