27 évesen szülőkkel lakni?
Én nőként kérdezem, hogy mi a szent sz*rért tetted bele egy olyan lakásba a pénzed, amiből sosem lesz semmi a tiéd? Részemről a minimum, hogyha vége egy kapcsolatnak, akkor mindenki viszi azt, amit beletett.
Én 28 vagyok. Volt egy kis spórolt pénzem, a páromnak is. Összeraktuk amink van és hitelre vettünk egy lakást. Nem tehermentes, de egyszer a miénk lesz és kevesebbe kerül, mintha labit fizetnénk. A költségek és a teherviselés papíron is közös. Mindketten mindenbe fele fele arányban tettünk bele, ha úgy alakul, akkor ennyivel is szállunk ki. Én azt gondolom ezen bukni nem lehet és értelmes felnőtt emberek lévén nem is fogunk.
Együtt teremtettük meg magunknak a legszükségesebb feltételeket, nem volt aki alánk tegye. Igaz, ketten minden könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!