Társasházban lakunk, ma a postaládánkban volt egy névtelen levél ami eléggé rosszindulatú és negatív stílusban íródott, mit lehet ilyenkor lépni? Ti mit tennétek a helyünkben?
:D Szomszédháborúból nekem is kijutott.
Az hogy törögetik a virágot már előrehaladott gyökérség.
Tipped nincsen ki írhatta?
Fogsz egy papírt, amire ráírod, hogy nem te szellőzteted ki a kajaszagot a lakásba, aztán kiragasztod a faliújságra. Vagy ha tudod, hogy ki volt a levél írója, akkor bedobod a postaládájába. Utóiratnak beírhatod, hogy tudja hol laksz, ha kérdése van szívesen válaszolsz.
Egyébként meg a mínusz 20-ban nem illik órákra nyitvahagyni az ablakot a közös helyiségekben.
8: Én meg biztosra veszem, hogy te írtad a levelet. Süt belőled az ostobaság és a rosszindulat.
Kérdező: Ne törődj vele. Max tűzd ki a levelet a faliújságra.azzal az üzenettel, hogy ha van gerince álljon eléd.
Ha nincs igaza, válaszolnék neki.
Ha igaza van, magamba néznék. Pl.: a szellőztetés ilyen időben elég gáz, főleg, ha fűtitek is a közös területet.
Ezen a héten nem volt órákra nyitva az ablak.Nem volt semmi előzmény.Amit leírtam ez történt . Szívesen fogadok még választ.
Tippem lenne kettő is de nem tudom bizonyítani.
Kiraknám a faliújságra, hogy a levél egyik része nem nektek szól (a szagszellőztetés - ezt egyébként aláírom,hogy tényleg zavaró..), a másik részéért pedig elnézést kérnék és biztosítanám őket, hogy legközelebb jobban figyelsz a szellőztetés hosszára.
Továbbá hozzáírnám, hogy a kulturált megkeresést is érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!