20 év körüli fiatalok, ti mit választanátok inkább? Egy lepukkant, de saját lakást vagy kollégiumot?
Figyelt kérdés
Tegyük fel egyetemre mész jövőre vidékről Pestre. Két választásod van, vagy elmész koleszba, vagy beköltözöl egy nagymamás, full szocreál külvárosi lakótelepi lakásba, amihez azóta nem nyúltak hozzá hogy felépült és esélyed sincs felújításra a közeljövőben, de legalább a tiéd. Melyik az előnyösebb, illetve a kevésbé gáz?2018. febr. 26. 21:10
21/23 anonim válasza:
mindenki leszólja az egyetemi koleszokat pedig kérdező hidd el egyáltalán nem ez a helyzet (talán csak ha nagyon antiszociális vagy), a mi kolinkban nagyon összetartó a csapat senki sem lopkodja a másik kajáját, nem szívatja stb., ráadásul mindig van ott valaki ha segítség kell, ha nincs mondjuk liszted és bezárt a bolt csak kíírod a facebook csoportba máris 3an ugranak, hogy szívesen adnak. Ráadásul a szobatársadat is te választod ki. Nem állítom, hogy nincsenek rossz koleszok, de ez nem törvényszerű. Szóval én lehet, hogy a koleszt választanám.
22/23 anonim válasza:
Én voltam koleszos tömegszállón és imádtam. 4 évet lehúztam így, aztán mesterképzésen másik kolesz, más társaság... már csak szenvedés volt. Én a helyedben mindenkivel ellentétben kipróbálnám a kolit és ha nem tetszik még mindig mehetsz a lakásba. Nekem egy csomó élményem és életre szóló barátságom származik a koliból. Mindig volt segítség, támasz, jó hangulat és élet. Az albisok ezekből a klikkekből javarészt kimaradtak.
Egyébként egy kis festék és mondjuk laminált lap nem olyan drága, érdemes legalább a szobákat feldobni. Aztán majd szép lassan mehet a többi. Nem olyan nagy durranás élhetővé varázsolni egy lakást.
23/23 anonim válasza:
Én egyértelműen a lakást választanám. Utálok koleszban élni, egy idő után meg az ember igényli a normális háztartást, a bunkó, koszos koleszos szobatársad helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!