Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nagyon idegesítő szobatárs...

Nagyon idegesítő szobatárs lehetek ha hétvégén 7-8kor kelek a szobatársam pedig 11-ig aludna?

Figyelt kérdés
Ahogy szól az ébresztő egyből kinyomom épp 3 másodpercig szól. Felkelek és csendben kimegyek a konyhába, nem jövök vissza. (Tényleg nagyon csendbe) A szobatarsam mindig felkel rá és nagyon sértődötted befordul hogy lássam felköltöttem. Minden nap szóvá teszi hogy miattam nem tud aludni hétvégén és hogy szerinte nagyon hangos vagyok hiába próbálok csendbe kimenni. Én nem vagyok az a típus aki 11-ig bír lustálkodni, szeretek korán kelni és tanulni, olvasni. Neki az is problema ha 9-kor kelek, szóval mindegy hogy 6,7 vagy 8.. azt szeretne hogy 11-ig aludjak mint ő. Lányok vagyunk, egyetemisták
2018. febr. 20. 21:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, minek az ébresztő... Gondolom max. 9-kor úgyis felkelnél magadtól is, és akkor fel is keltél relatíve korán, és még a szobatársadat sem zavartad.

Az egy dolog, ha valakinek hétköznap hamarabb van órája, és akkor muszáj felkelnie, nyilván ez érthető, és teljes mértékben tolerálható, de hétvégén engem is zavarna.

2018. febr. 25. 21:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
hát ez kib..szott idegesítő lehet. tényleg a füldugó a megoldás, én is azzal alszok,mert rossz alvó vagyok. 100,-Ft-ért már lehet kapni a patikában végy neki egy párat, kb 1 hét alatt meg lehet szokni.
2018. febr. 26. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!