Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nagyon idegesítő szobatárs...

Nagyon idegesítő szobatárs lehetek ha hétvégén 7-8kor kelek a szobatársam pedig 11-ig aludna?

Figyelt kérdés
Ahogy szól az ébresztő egyből kinyomom épp 3 másodpercig szól. Felkelek és csendben kimegyek a konyhába, nem jövök vissza. (Tényleg nagyon csendbe) A szobatarsam mindig felkel rá és nagyon sértődötted befordul hogy lássam felköltöttem. Minden nap szóvá teszi hogy miattam nem tud aludni hétvégén és hogy szerinte nagyon hangos vagyok hiába próbálok csendbe kimenni. Én nem vagyok az a típus aki 11-ig bír lustálkodni, szeretek korán kelni és tanulni, olvasni. Neki az is problema ha 9-kor kelek, szóval mindegy hogy 6,7 vagy 8.. azt szeretne hogy 11-ig aludjak mint ő. Lányok vagyunk, egyetemisták
2018. febr. 20. 21:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
vegyél neki egy pár füldugót
2018. febr. 20. 21:27
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom, én simán vissza tudok aludni.
2018. febr. 20. 21:28
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem azért ez még bőven tolerálható, ha tényleg nem vagy hangos. Az én szobatársaim is felébrednek, mikor én hamarabb kelek és gyorsan összepakolok, felöltözök és megyek az órámra, de utána csak simán alszanak tovább, még soha nem tették szóvá a dolgot. Én is ugyanígy felébredek, mikor ők kelnek hamarabb. Szerintem ha valaki ennyit nem bír elviselni, annak nem való a koli vagy albérlet szobatársakkal, úgyhogy nem veled van a baj.
2018. febr. 20. 21:39
 4/12 anonim ***** válasza:
37%

Mondd meg neki, hogy ha visszaalszik, akkor ne rinyáljon, ha meg nem, akkor kialudta magát, tehát keljen fel.

Apró kérdés: ő mikor fekszik? Egyetemistának 8, max. 9 óra alvás untig elég. Tehát éjjel 2-3 körül? Te meg normálisan, este? Ebből nincs konfliktus? Mert azt is mondhatod: te tudomásul veszed, hogy ő még fent van, amikor te aludni akarsz, ő vegye tudomásul, hogy te felkelsz, amikor ő még aludni akar.

Amúgy, ez kollégiumi szoba? Mert aki ennyire idegember, ennyire fönnakad apróságokon, az nem való kollégiumba. Megmondanám neki, hogy béreljen ki (sokkal többért) egymaga egy egész lakást, aztán ott senki nem fogja zavarni a nagyságos asszony álmát.

(5 évig laktam koleszban, volt egy-két szobatársam, akit kívánnék neki csak két hónapra - utána sírva könyörögne neked, hogy inkább veled lakhasson.)

2018. febr. 20. 21:56
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
mi az istennek van hétvégén ébresztőd
2018. febr. 20. 22:29
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
5-ösnél a pont, ha nem tudsz 11-ig lustálkodni, akkor kelj fel magadtól korábban.
2018. febr. 20. 22:33
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
En azt nem ertem hogy minek az ebreszto? Ha neked tenyleg eleg annyi alvas amennyi,akkor minek ebresztore kelsz? Sztm ha tudod hocmgy kialudtad magad ,akkor kelj fel magadtol.. mert igy nem magadtol kelsz..
2018. febr. 20. 23:01
 8/12 anonim ***** válasza:
27%

Először nekem is ez jutott eszembe, hogy minek az ébresztő. De ugyanakkor azt is megértem, ha magadtól nem tudsz felkelni korábban, de mégis ettől érzed jobban magad akkor ez érthető.

A szobatársnak meg el kell fogadnia, hogy nem otthon van a saját ágyikójában, hanem életmódot változtatott. Felnőtté válásnak vannak velejárói. Ha férje lesz, vagy pasija, akkor is lesznek íratlan szabályok amiket nőként illik megcsinálni betartani, akármennyire is lusta a kisasszony. ;)

2018. febr. 21. 09:32
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

Igen, rohadtul idegesítő, mikor alszol, tök mélyen, és a hülye ébresztő felkelt még hétvégén is.

Én a harmadik eset után lehet kibxtam volna a telefonodat a csába, ha ennyire nem bírsz aludni, akkor menjél át másik szobába p-sz éjszakára, de ne a másikat verd már fel.

És marha rossz felriadni, aztán te kimész de ő ki tudja, meddig forgolódik, mielőtt vissza tud aludni.

2018. febr. 21. 15:08
 10/12 anonim ***** válasza:
80%

Ha férje lesz, vagy pasija, akkor is lesznek íratlan szabályok amiket nőként illik megcsinálni betartani, akármennyire is lusta a kisasszony - mit? A pasi nem tud reggel felkelni és kávét főzni?

Vagy azért mert punci van a lábam között, köteles vagyok kiszolgálni őuraságát?

Ezt valaki szóvá tenné, ott dobnám ki a fenébe.

2018. febr. 21. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!