Panelban lakom, és fenyeget a szomszéd. Mit csináljak vele?
Na igen.
Az ilyenek pontosan tudják, hogy a lépcsőházban kire lehet rászállni, kin élheti ki az ember nyugdíjasként a ba szott nagy unalmát. Ezért szállt rád. Miért? Mert tudja, hogy nem mersz ellenkezni, tudja, hogy te szépen meghúzod magad, ő meg uralkodhat feletted. Ne légy ennyire besz@ri! Ugyan mit tudna csinálni az üres fenyegetőzésen meg visítozáson kívül? Semmit. Ami miatt panaszkodik neked, azt a közös képviselő meg a rendőrség karöltve, röhögés közepette lesz@rja, mert alaptalan hülyeség az egész. Nehogy már terrorban tartson egy unatkozó, frusztrált vén banya a saját lakásodban!
Amikor megint feljön, végy erőt magadon, és küldd el a halál f szára és mondd meg neki, hogy ha még egyszer oda tolja a képét, fel lesz jelentve zaklatásért, majd csapd rá az ajtót. Az ilyenek csak ebből értenek. Ha látja, hogy kiállsz magadért, meg nem tud csesztetni, akkor abbahagyja, vagy rászáll másra.
Viszont ha vevők vagytok a b szogatásra, akkor ne csodálkozz, ha a fejetekre nő.
A hüle a saját kárán tanul...te is?
Ha a banya tisztában a módosított csendháborítási törvénnyel ( ha nem is, de feljelent, a hatóság igen ), amely szerint valakit gátol a saját ingatlanában a zavartalan pihenésben bármikor egy szomszéd tevékenysége-hétköznapi is, az feljelenthető csendháborításért.
Még a hangos beszédért is. A rendőrök kimennek, mert erre-ezzel szeretik elütni a munkaidőt s 3-iknál bírságolni is, ha bizonyosságot nyer a tevékenység.S lássuk be, országunkban minden bizonyosságot nyer, ami pénzt hoz a "fentieknek s apródjaiknak":DDD
A saját érdeketekben rendezzétek vele személyesen-cseréljetek lakást-fizesse ő persze ennek költségét vagy bármi megoldás, mert ti battok rá.
Zaklatásért meg ti jelentitek fel...tyúkper lesz s járhattok majd egymást nézegetni évekig s megy a kölcsön kinyír:DDD
Rakjatok le vastag szőnyeget mindenhova-padlóra.Járólap-parketta...egy idióta tesz ilyet panelbe-téglába...a klopfolást is lehet diszkréten hangelnyelő alátéttel, de a panel-paraszt erre sem gondol soha...ameddig nem költöznek fölé majd:DDD
A lesz@rással s haragtartással nem lesztek előrébb, sőt még így is járhattok:
https://www.youtube.com/watch?v=LH7rHr0AbFY
Lehet kimúlik az öreglány s egy 20 gyerekes család költözik alátok "hálájául":DDD
A békés elrendezés mindig érdemi eredményt hoz, de ezt a buták sose látják be...igaz, van kivétel-ember, mikor a másik út hozza a békességet.
Nagyon egyszerű a megoldás: nem kell meghunyászkodni, nem kell becsicskulni. Ennyi.
Sok az ilyen agyalágyult, bosszantó nyugdíjas, akik egész nap otthon tespednek, rettenetesen unatkoznak, ezért keresnek maguknak valami balekot a lépcsőházban, akit aztán mindenért elkezdenek csesztetni, ezzel is feldobva az unalmas napjaikat. Aztán ha az illető meghúzza magát, meghunyászkodik, akkor nyeregben érzik magukat, és onnantól nincs megállás, mindenért szólni fognak, mindennel b szogatni fognak, aztán ha kisebb ellenállásba ütköznek, egyből elkezdenek fenyegetőzni és zsarolni.
Tudom, a mi lépcsőházunkban is volt ilyen. Rám is megpróbált egy akaszkodni. Elkezdett mindenért feljönni hozzánk, akármilyen zajt hallott (teljesen mindegy, milyen irányból), egyből dörömbölt az ajtón. Aztán amikor egyszer hulla fáradtan és ingerülten hazaestem a munkából, nem telt el 10 perc se, és kopogtak. Kinyitom az ajtót, erre ott áll a vén k rva, és visítozva közli, hogy egész nap zajongtam (amikor itthon se voltam), meg milyen hangosan tettem be a bejárati ajtómat, felébresztettem. Na akkor ott extra basszussal, üvöltözve elküldtem a halál f szára, és közöltem vele, hogy ha még egyszer az ajtóm elé eszi a fene, választhat a zaklatásért való feljelentés vagy két hatalmas átszállós között. Ezek után rávágtam az ajtót. Azóta egyszer sem jött fel, békén hagyott, sőt még a lépcsőházban is elfordítja a fejét.
Az ilyenek csak ebből értenek. Amíg kedves vagy, meg "meg akarsz felelni", addig nem szállnak le rólad. Embereld meg magad, küldd el a francba, és állj ki magadért! Ne hagyd, hogy a saját lakásodban ellehetetlenítse az életedet egy unatkozó vén banya, akinek nincs egész nap jobb dolga annál, minthogy téged cseszegessen.
Ha meg feljelentéssel fenyeget, röhögd képen. Ugyanez a reakció fogja őt várni a rendőrség vagy a közös képviselő részéről is, mert nonszensz az, amiért panaszkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!