Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panelban lakom, és fenyeget a...

Panelban lakom, és fenyeget a szomszéd. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
3 hónapja költöztünk ide a párommal, alattunk egy öreg néni lakik, aki már az elejétől fogva utált minket. A legelső dolog ami zavarta hogy a párom lépései túl hangosak.. akkor mondtuk hogy ne haragudjon, majd papucsot húz. De azóta már nem porszívózhatok, nem használhatom a hajszárítót, a turmixgépet, a mosógépért is szólt, meg azért mert szerinte túl sokszor húzzuk le a wc-t(!!!). Ma húst klopfoltam, 11 körül, amikor lejött és 10 percen keresztül csak szidott, mert ő pont ebédelni akart és megzavartam. Azt mondta feljelent a közös képviselőnél. Remeg a gyomrom nem merek már mozogni sem a lakásban.. nem szeretnék konfliktusba keveredni, nagyon érzékeny vagyok, és nagyon rosszul esik amikor ez történik... nem tudom mit tudnék csinálni.:(

2018. febr. 8. 16:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%
Na ne hogy ő tartson téged sakkban! Azt mondom, ha hajnali 5kor kezdesz zajongani, tényleg hangosan, akkor megértem, hogy szól, de így?! ?! ?! Én is panelban lakok, de soha nem szóltam ilyenekért, sőt durvább dolgokért sem! Okom lenne rá, mert ki szeretne éjjel arra kelni, hogy a szomszéd a tippmixe miatt ordibál, de lenyeltem... Nagyon sok mindent lekell nyelni annak, aki ilyen házban lakik. De ez az öreg nem százas! Nyugodtan legyetek csak a lakásban, ki se nyisd neki az ajtót, ha feljelent úgyis kinevetik csak. Te viszont tényleg zaklatás miatt simán feljelentheted. Legyél te is kemény!
2018. febr. 8. 17:22
 12/28 anonim ***** válasza:
56%

Csak annyit jegyeznék még meg, hogy NE fenyegetőzz, ne irkálj leveleket és ne verd meg az illetőt. Ez csak a helyi pszichopátiások megoldása arra, hogy levezessék a pocsék életük miatti feszkót, de a valóságban ingyen fuvart jelentenek a szirénás autóval a helyi közösségi házba.

Egyszerűen csak ne nyiss ajtót.

2018. febr. 8. 17:22
 13/28 anonim ***** válasza:
84%

kit érdekel? :D

zene maxra, porszívó maxra és papucs nélkül ugrálnék

2018. febr. 8. 17:26
 14/28 anonim ***** válasza:
80%

Te hogy maradtal eddig eletben, draga szivem?:(

Ne legyel mar ennyire nyamnyila. Hat mi lesz, ha egy kisnyugdijas neninel durvabb problemad lesz? Esetleg beled kotnek az utcan? Egyelek meg. Meglokod kisujjal azt combnyaktorese lesz. Ne izelj mar.

2018. febr. 8. 17:26
 15/28 anonim ***** válasza:
74%
hát szánalom ha ennyitől már megijedsz
2018. febr. 8. 17:31
 16/28 anonim ***** válasza:
94%
3. Válaszoló válaszára hívnám fel a figyelmed! Főleg az első verziót tudnám ajánlani. Törvényes és még (túl) korrekt is vele szemben. Nem lehet tőle lelkiismeretfurdalásod. Értem hogy nem bírod a konfliktust, de ő pont ezt akarja kihasználni. Nem szabad hagynod. Ha nem is jelented fel, minimum említsd neki hogy megtehetnéd (amit művel azt zaklatásnak minősül, FELTÉVE, HA TE VALAMILYEN FORMÁBAN VISSZAUTASÍTOD A VISELKEDÉSÉT! NE TŰRD EL, KÜLÖNBEN NINCS ZAKLATÁS). Vagy megfog ilyedni és békén hagy, vagy ő kerül mégnagyobb bajba. ;)
2018. febr. 8. 17:35
 17/28 anonim ***** válasza:
94%

Mondd meg neki, hogy "Rendben van Orália néni, nem főzők, nem takarítok, de cserébe tessen mindennap átjönni és megcsinálni helyettem. Akkor nem fogja hallani a saját lakásában. Aztán tessen már óránkét - két óránként jönni kisúrolni az ágytálamat is. Este fél hétkor jön haza a férjem, akkor sűrűbben kéne jönni, mert ketten vagyunk! Na meg persze el ne felejtse felhozni a dézsát, mert meg is kell ám fürdetni minket! "

Vagy írd ki az ajtóra, hogy:

CSAK AKKOR KOPOGJ, HA 》NEM《...

... A WC LEHÚZÁSA

... AZ EBÉD FŐZÉSE

... A LAKÁS TAKARÍTÁSA

MIATT AKARSZ VESZEKEDNI!

2018. febr. 8. 18:27
 18/28 anonim ***** válasza:
94%
A húsklopfolóval kellett volna fejbevágni azzal a lendülettel.És akkor esetleg jogosan jelenthetett volna fel.
2018. febr. 8. 18:39
 19/28 anonim ***** válasza:
61%

Ezt jó lenne, ha elmagyaráznád nekem:

"alattunk egy öreg néni lakik"

"amikor lejött"

.

Legközelebb mondd meg neki, csak azért hallja, amit hall, mert hallgatózik.

2018. febr. 8. 18:53
 20/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ.. ezekszerint tényleg nagyon ráparázok.. A párom is annyival elintézi hogy “szard le”, de én egyszerűen nem tudom.

Valóban elírtam, nem lejött, hanem fel.

2018. febr. 8. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!