Panelban lakom, és fenyeget a szomszéd. Mit csináljak vele?
Az öreg nénike fenyegetésétől remegsz???
Keressél fel egy piciátert, vagy nézegessél Soros plakátokat.
Ez komoly? Egy öreg néni tart rettegésben, mert olyan dolgokat csinálsz a saját otthonodban, amit minden átlag ember szokott csinálni, mellesleg nappal? :D Hát, miért nem küldöd el a nénit a búsba? Mi az, hogy túl gyakran húzod le a wc-t, meg nem kloppfolhatsz húst délelőtt 11-kor, mert nem tud tőle enni?
Én több megoldást is el tudok képzelni attól függően, hogy mennyire szereted a cirkuszt:
1. Megmondani neki, hogy mivel teljesen jogosan csinálod ezeket a dolgokat, ő meg jogtalanul zaklat, ezért zaklatásért feljelented te őt nemcsak a közös képviselőnél, de a rendőrségen is (öreg néni valószínűleg megijed).
2. Megmondod neki, hogy ha nem tetszik, akkor ennél rosszabb dolgokat is ki tudsz találni, mint wc lehúzás, na, majd az, hogy fogja zavarni.
3. Megmondod neki, hogy kopjon le és soha többé rá se hederítesz, figyelmen kívül hagyod, vagy kineveted és rácsukod az ajtót, úgysem tud semmit tenni.
Én tuti kikészíteném, ha ilyen dolgokért nekiállna szidni, biztosan nem jönne többet, de ez én vagyok. Nem szabad ilyen érzékenylelkűnek lenni, mint amilyen te vagy, Kérdező, mert a világ tele van zsörtölődős bolond nénikkel, akik kikészítenek, ha hagyod magad. ;)
Jesszus! Én biztos nem nyitnék neki ajtót ezek utàn.Ha a lépcsőházban találkozol vele és feljelentéssel fenyeget, mondd neki, hogy nyugodtan tegye meg, te viszont zaklatásért fogod feljelenteni ha nem hagy békén!.
"Amelyik kutya ugat az nem harap!"
Ha mégis megteszi, ne aggódj miatta, körbe fogjàk röhögni!
:D :D :D Ne viccelj már, hogy egy nyanya tart rettegésben! Pont ezért lehet, mert látja rajtad, hogy a szőnyeg alatt közlekedsz miatta.
Én ilyeneket eszem reggelire mint a banya! Legközelebb ha odamegy kinyitod az ajtót és azt mondod: ha még egyszer idejössz bszod, beleverem a fejed a falba! De jó hangosan ám, hátha nagyot hall. Légyszi hadd menjek át hadd csináljam én :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!