Lakás vagy ház? Lakásból házba költözés?
Én lakásban nőttem fel, bár volt nyaralónk. Van fogalmam a fűnyírásról, gazolásról, gyümölcsszedésről és arról, hogy a fákat metszeni kell.
Jelenleg az erkélyen tartok fűszernövényeket és paradicsomot és szenvedek jó időben attól, hogy nincs hova kiülni olvasgatni, rejtvényt fejteni vagy csak ücsörögni.
Nem bírom a tömeget, introvertált vagyok, nem vagyok partiarc.
Ellenben kerti összejöveteleket el tudok képzelni.
A hólapátolás vagy a fűnyírás jó volna torna vagy futás helyett.
Nektek mi a véleményetek?
Hát szerintem meg de. :P Egy kapálástól vagy hólapátolástól én úgy kifáradtam, hogy csak; a fűnynyírás meg séta.
De ez messzire vezet..
2
Kifáradsz, de nem leszel sportos.
Egyetértek. Én is lakásban nőttem fel, és most pedig egy odúban élünk. Vágyok arra, hogy lássam az eget, és érezhessek egy darabka földet a talpam alatt.
Riogatnak azzal, hogy egy házzal mennyi gond van, egy háznál nincs ott a társasházkezelő, ha baj van, ha elvitte a tetőt a szél. De ez engem nem érdekel. Szeretnék úgy hazamenni, mintha nyaralnék, a nyugalom szigete legyen a házam, és hajlandó lennék minden szabadidőmet a ház körüli munkáknak szentelni. Lenne a pincében egy kis edzőtermem, és a kertben lampionok, nyáron ott sütögetnénk.
20 évig éltem házban, most 5 éve lakásban, de idén házat veszünk.
Csakis azt.
1. Kutyát akarok
2. Nyársalni, bográcsolni
3. Nem az utcán tartani a kocsim vagy fizetős garázsban
4. Kiakarok úgy menni a levegőre, hogy nem kell liftezni, öltözködni, kulcsot keresgélni, zárni mindent stb
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!