Hülyének néznének a lakók, ha fel-alá futkozok a lépcsőházban?
A lépcsőház nem edzőterem.
Vagy zajt fogsz csapni a fel-alá futkosással, amit fix, hogy idegesen szóvá fognak tenni, vagy pedig akadályozni fogod a lakókat a lépcsőházban lévő közlekedésben. Keress a városban valami szabadban lévő lépcsőt, biztos, hogy van ilyen, ott nyugodtan gyakorolhatsz. Vagy az edzőteremben van olyan gép, amin kifejezetten a lépcsőzést lehet gyakorolni. Neked is jobb lesz így, hogy nem kell feleslegesen a többi lakóval veszekedni.
Ha nem csapsz zajt, akkor lehet, hogy észre sem veszik, lehet ezt csendben is csinálni olyan időszakban, amikor senkit nem zavarsz vele.
Én is akarok egyébként lépcsőzni, de csak fél emeletet fel-le, jó edzés ez is, és nem kerül semmibe.
Egyébként 9. emeleten lakom, és ha alkalmanként elromlik a lift, akkor fel kell lépcsőznöm, azért sem szóltak még, ilyen szempontból jó kialakítású a lépcsőház. A tiétek nem tudom, milyen. De sétáltam már fel csak úgy passzióból is, az sem zavart senkit. De komolyabban még nem tudtam rávenni magam egy rendszeres lépcsőzésre. :-)
Ez a tarsashaz lakoitol fugg.
En kijarok futni terepre egesz telen is. De futva megyek fel a lepcson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!