Mar hajnali 4-kor kopacsol a szomszed. Szolni kellene?
És? Kit érdekel, hogyan dolgoznak, hét előtt TILOS zajongani, pláne kopácsolni.
Vegyen ki szabadságot, amúgy türelmes ember vagy, én már rég feljelentettem volna, mert pofátlan bunkó.
Emberek vagyunk...
Ezért rossz a szomszédságok 99%-a. Mivel azonnal feljelentés, stb.
Miért rossz ha a kérdező tekintettel van a másikra, hogy basszus... más munkarendben dolgoznak.
Szépen átmész vagy áthívod egy kv-ra és megbeszélitek, hogy meddig tart mindkettőtöknél a felújítás.
Illetve közlöd, hogy saját magadról is tudod, hogy pont akkor csináljátok, amikor a másiknak is rossz, így találjatok egy olyan időpont intervallumot, amikor mindkettőtöknek jó.
Pl.: Ők kezdjék fél 6-tól.
Ti meg kezdjétek 1-2 órával később vagy hamarabb, hogy ők is többet tudjanak aludni.
S rögzítsétek, hogy meddig fog tartani, hogy mihamarabb túl legyetek rajta. Esetleg egymásnak is segíthettek.
Mit nyersz? Lesz egy jó szomszédod, akár barátok is lehettek.
2 év...te aztán gyorsreagálású ember vagy:DDD
Szerintem a maradék 2 évet már igazán kibírhatnád s a többi szomszéd is...unatkozó trollocska;)
Hinnye, ha itt nálunk kezdene el hajnali 4-kor kopácsolni, néhány perc és az ő fejét kopácsolnák a falba. :D
10 emeletes panelban lakunk, itt nálunk este 6 után reggel 9-ig bizony KUSS-rendelet van, mert különben a gondnoknővel gyűlik meg a bajod, aki egy elég keménykötésű középkorú hölgy, és még egy nagydarab cigányt is úgy ki tud osztani, mint egy vezéramazon. ;-]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!