Hazatelepülő családok! Milyen nehézségekbe ütköztetek?
Taj, nyugdíj, stb. Hagyjuk, mi is külföldön élünk, kizárt!, hogy a hallott dolgok után hazamenjünk.
MEg amúgy is, az egy szar ami otthon van.
Az emberek irigységére, rosszindulatára számíthatsz, mert utálni fognak, hogy külföldön élhettél, és hogy a nyugdíjad is magasabb.
Ez a hivatalok ügyintézőire is vonatkozik.
A 3. vagyok. A TB és a nyugdíj egyáltalán nem gond!
Ha még nem leszel nyugdíjas, akkor fizetheted havonta az egészségbiztosítást (most 7 ezer Ft) és járhatsz orvoshoz. Vagy, ha állásod lesz ismét Magyarországon, akkor ezzel a TB is meg van oldva.
Ha nyugdíjas leszel, akkor részarányosan utalják a nyugdíjat, mindkét országban, annak megfelelően, hogy melyikben hány évet dolgoztál. Külföldről gond nélkül átutalják ide, a bankszámládra.
A külföldi okleveleket lehet honosítani!
Mindenre van megoldás!
Az viszont tény, hogy a hivatalokban az ügyintézők szándékosan szívatják a külföldről Magyarországra települőket, bonyolítják az ügyintézést, feleslegesen össze-vissza küldik őket különböző helyekre.
Mindezt irigységből, mert ők éhbérért dolgoznak, ezért "nehogy már valakinek jobb dolga legyen"...
Évekig dolgoztam egy hivatalban, ezért tudom, hogy mit művelnek a szerencsétlen emberekkel. Ez a magyar mentalitás! Én ezzel soha nem tudtam azonosulni, mivel délvidéki származású vagyok, és tudom mit élnek át azok az emberek, akik ide települnek. Napi szinten piszkáltak, megaláztak a származásom miatt, és végül felmondtam.
Az ügyfeleket pedig össze-vissza küldözgették, szándékosan...
Majd ezután rosszindulatú, irigy megjegyzéseket tettek arra, hogy ezek az emberek gazdagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!