Létezik hogy a kettővel felettem lakó gyerek dübörgését halljam?
Nemrég költöztem egy négyemeletes panelbe. Félszuterén, csak felettem van lakás, de ott egy lélek sincs (mindenkinek ragasztottak egy cetlit az ajtajára új postaláda ügyben, és ott még ott van). Efölött viszont egy kisgyerekes lakik, ahol a gyerek csak visítva tud kommunikálni, bevagdossák az ajtajukat úgy, hogy beleremeg a lépcsőház, és-szerintem- ő dübörög úgy, mintha vadlovak vágtáznának.
Lehetséges hogy idáig lehallatszódjon?
#9 te egy zseni vagy, jó ilyet olvasni :)
Gyerek és gyerek között nagyon sok különbség van! Ha valakit úgy nevelnek akkor igen is normális, nem szakítja le a csillart a rohanasaval! De ha a szülő egy leszarom ember akit nem érdekel semmi akkor a gyerek is olyan lesz . Az ilyeneket egy házba kéne zárni és a kulcsot bedobni a dunaba.
Sajnos azóta sem szűnt meg a probléma, pedig normálisan, bemutatkozva, kérve-kértem, hogy legalább az alagsorig ne hallatszódjon le a dübörgés.
Nem t1udom mit tehetnék még, mivel nem közvetlen szomszéd, az ilyen szomszédbosszantó praktikák levét csak a szerencsétlen közöttünk lakók szívnák meg
Hasonló a helyzet itt is.
Este 6-tól 10-ig, de fél 9-ig minimum megy a dübörgés olyan állat módjára, hogy volt hogy felmentem, hogy mostmár fejezzék be, mert nem jó poén ezt hallgatni este. Nem hat semmi, hiaba szólok, nem hiszi el a kedves anyuka, hogy lehallatszik.
A kérdés kiírásakor azzal védekezett,hogy vendég van náluk. Na de minden áldott este?
felettem is rohangálnak meg dübörögnek parasz köcsög gyerekek
K****rva annyukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!