Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Létezik hogy a kettővel...

Létezik hogy a kettővel felettem lakó gyerek dübörgését halljam?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem egy négyemeletes panelbe. Félszuterén, csak felettem van lakás, de ott egy lélek sincs (mindenkinek ragasztottak egy cetlit az ajtajára új postaláda ügyben, és ott még ott van). Efölött viszont egy kisgyerekes lakik, ahol a gyerek csak visítva tud kommunikálni, bevagdossák az ajtajukat úgy, hogy beleremeg a lépcsőház, és-szerintem- ő dübörög úgy, mintha vadlovak vágtáznának.

Lehetséges hogy idáig lehallatszódjon?

2017. dec. 21. 09:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Vegyél házimozit, mélynyomót, az is hallatszik
2017. dec. 22. 11:42
 12/20 anonim válasza:
simán lehet ilyen házakban bármi kitelik
2017. dec. 23. 20:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

#9 te egy zseni vagy, jó ilyet olvasni :)

Gyerek és gyerek között nagyon sok különbség van! Ha valakit úgy nevelnek akkor igen is normális, nem szakítja le a csillart a rohanasaval! De ha a szülő egy leszarom ember akit nem érdekel semmi akkor a gyerek is olyan lesz . Az ilyeneket egy házba kéne zárni és a kulcsot bedobni a dunaba.

2018. jan. 11. 01:32
 14/20 A kérdező kommentje:

Sajnos azóta sem szűnt meg a probléma, pedig normálisan, bemutatkozva, kérve-kértem, hogy legalább az alagsorig ne hallatszódjon le a dübörgés.

Nem t1udom mit tehetnék még, mivel nem közvetlen szomszéd, az ilyen szomszédbosszantó praktikák levét csak a szerencsétlen közöttünk lakók szívnák meg

2018. jan. 16. 09:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
ha beköltöznek a fölötted lévőbe,na azok hogy fognak majd örülni...barátnőmék ugyanígy kifogták,ugyanezzel a problémával,csak közvetlenül fölöttük.Kész idegroncsok már ők is.Az a durva hogy reggeltől estig melóznak,és mikor végre hazatérnek az otthonukba,hogy pihenjenek,ezt kell hallgatniuk.Ráadásul 10 óráig fennt van a két éves gyerek,jó banda lehet.Ő most azt csinálja hogy mikor reggel elmegy otthonról,totál hangosra veszi a rádiót.Egyelőre bevált.de ehhez az is kell hogy más szomszédot ez ne zavarjon.
2018. febr. 15. 21:59
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a döbbenet hogy ezek a szülők nem veszik észre magukat hogy nevelni kellene a gyereket!
2018. febr. 16. 07:18
 17/20 A kérdező kommentje:

Hasonló a helyzet itt is.

Este 6-tól 10-ig, de fél 9-ig minimum megy a dübörgés olyan állat módjára, hogy volt hogy felmentem, hogy mostmár fejezzék be, mert nem jó poén ezt hallgatni este. Nem hat semmi, hiaba szólok, nem hiszi el a kedves anyuka, hogy lehallatszik.

A kérdés kiírásakor azzal védekezett,hogy vendég van náluk. Na de minden áldott este?

2018. febr. 16. 11:13
 18/20 anonim ***** válasza:
De ki...nék velük!
2018. febr. 16. 12:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

felettem is rohangálnak meg dübörögnek parasz köcsög gyerekek

K****rva annyukat

2019. aug. 15. 16:03
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Míg nem panelben laktam, én se gondoltam, hogy van ilyen, de azóta tapasztalom. Nálunk konkrétan az van, hogy az alattunk lakó kisgyerekes prolicsaládnál hétvégente állandóan megy a cirkusz, iszonyatos hiszti meg kiabálás, a fölöttünk lakó barmok meg azt hiszik, hogy tőlünk jön a zaj és verik a parkettájukat, vagyis a plafonunkat. Mindkét idióta társaságot rá kéne húzni a halál f_szára... Nálunk meg semmi zaj nincs, mert nagyon figyelünk mindenre, de természetesen mi szívunk a sok barom miatt.
2020. febr. 16. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!