Tényleg nem voltam korrekt?
29 FFI vagyok.
Tegnap a barátaimmal találkoztam 16.00 óra után. Körülbelül 18. órakor hívott telefonon hogy mégis hol vagyok és miért nem küldtem sms-t, hogy később megyek haza. Leordította a fejemet és idegeskedett azon, hogy hol vagyok. Elhordott mindennek. Anyám 70 éves, bár nem vér szerinti szülő ő. Gondoltam rá hogy jelzek majd neki, de amúgy sem szándékoztam későn hazamenni. Csak lazán el szerettem volna tölteni a munka utáni időt anélkül, hogy számot adnék erről másnak ennyi idősen. Egyébként gyakran szoktam küldeni smst ilyen esetben.
18.15-re értem haza. A barátaimmal azért találkoztam, mert mosógépet akartunk venni és a kocsimba berakni azt.
Körülbelül 5 főből álló barátaim vannak, akik nagyon normálisak, dolgozó emberek és gyermekeik is vannak. Otthon unatkozom és magányos vagyok. Az esetek 99%-ban velük találkozom. A fizetésem adókedvezménnyel és a bérkiegészítéssel együtt 130 e ft. Erre még kapok nem munkaviszonyból származó pénzt is, ami 22 e ft. Ezt a tartós betegségemre kapom. Az ő nyugdíja 140 e ft. Én haza szoktam adni 46-50 e forintot.
Tudom hogy vele élek meg minden és beszállok az otthoni költségekbe is. Vannak hibáim, gyengeségeim de nem élek felelőtlenül és hasonlók.
Nagyon nehéz ebben az esetben érdemi állást foglalni.
Szabad megkérdeznem, hogy mi történt a vér szerinti Édesanyáddal? Miért mondott le rólad? Örökbe fogadtak?
Édesapád, testvéred/testvéreid, unokatestvérek? Egyéb oldalági rokonaidat ismerted valaha is?
Tudsz róluk bármilyen infót? Kerestetted őket segélyszervezete(ke)n keresztül esetleg?
Tehát még akkor sem tudok ellazulni istenigazából, mikor megírom neki sms-ben hogy későn érek haza, mert ő még azon is idegeskedik. Nem járok bulikba, szórakozni, sem csajozni éjszakába és általában 8 és legkésőbb fél 10 között este otthon szoktam lenni.
Sosem vagyok felszabadult mert szrongfok és félek tőle bizonyos szempontból. De ezt sosem mondom neki. Már kiskoromban-gyerekként is azt mondta el lehet húzni ha nem tetszik semmi.
1-es válaszoló vagyok.
Erre csak azt tudom írni: tiszta szívemből kívánom, hogy legyen egy szerető társad az Életedben, akire mindig, minden körülmények között számíthatsz!
Ui: másik variáció lenne, hogy találd meg az ÉLETHIVATÁSODAT, amitől úgy érzed, hogy boldoggá teszi minden egyes napodat, órádat, stb.
Minden Földi Jót Kívánok! Áldott, Békés Karácsonyt és Boldog Új Esztendőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!