Győrből Pécsre?
Figyelt kérdés
Győrben lakok és itt dolgozok már egy jó ideje,szeretem ezt a várost.
Pécsen nyit nemsokára a munkahelyem egy új kis fiókot és oda akarnak ki küldeni irodavezetőnek engem.
Karrier szempontjából megérné, mostaninál sokkal jobb fizum lenne,viszont nem igazán ismerem Pécsett.
Maga a város milyen?Biztonságos?
2017. dec. 17. 13:45
21/21 anonim válasza:
#20! Szívemből szóltál! Egy pohár sör a Tettyén, egy remek kaja Istvánban "fillérekért", kiülni egy padra a dóm környékén egy szép őszi délutánon a gesztenyefák alatt...
Nagyon sok városban laktam már Magyarországon, de van egy hangulat, amit csak Pécs tud.
Ha pedig ki szeretnék ülni kicsit a folyópartra, elugrom Mohácsra, vagy Révfalura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!