Győrből Pécsre?
Győrben lakok és itt dolgozok már egy jó ideje,szeretem ezt a várost.
Pécsen nyit nemsokára a munkahelyem egy új kis fiókot és oda akarnak ki küldeni irodavezetőnek engem.
Karrier szempontjából megérné, mostaninál sokkal jobb fizum lenne,viszont nem igazán ismerem Pécsett.
Maga a város milyen?Biztonságos?
Jó, de Újhegy az nagyon drága. Legalább is ha nagyon új építésű házat akarsz.
Mondjuk más nem is nagyon van ott. Meg hát nem nagyon akarnak elköltözni onnan az emberek.
Legjobb: Mecsekoldal, Bálics, Szkokó, Makár, Csoronika
Nagyon jó: Belváros, Patacs, Szigeti városrész, egész Magyarürög, , Ispitaalja kertvárosi része, Kozármisleny
Jó: régi Kertváros, Uránváros, Rácváros, Budai külváros, Újhegy, Málom, Postavölgy, Keszü
Nem túl jó: megyeri Kertváros úgy általában, Rózsadomb, Nagyárpád, Szabolcsfalu
Amiket nem ajánlok, mert tele van indiánokkal:
Tettye észak-nyugati részét leszámítva egy favela, Ágoston-tér kőrnyéke és ettől keletre egészen Ledináig
Fehérhegy
Budai-vám
Gyárváros
Meszes
Pécsbánya
Szabolcsfalu elég nagy része
Hungária utca környéke
Kővágószőlős
Putri:
Balokány környéke (benne Ditz-Malom u.)
Tettye jelentős része
Nappal sem:
Hősök tere
István-akna
Jankovich-telep
Egy szó, mint száz, általánosságban Pécs keleti része kerülendő, észak/nyugati a jó, nyugis, biztonságos :)
Pécsbánya se vészes annyira, kertvárosról is hallottam már rosszakat, szóval... ;)
Ez szerintem egyénfüggő, hogy kivel mi történik meg, lehet, hogy valakit 70 év alatt nem ér semmilyen attrocitás, valakit meg második héten kirabolnak, miután odaköltözött valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!