Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Győrből Pécsre?

Győrből Pécsre?

Figyelt kérdés

Győrben lakok és itt dolgozok már egy jó ideje,szeretem ezt a várost.

Pécsen nyit nemsokára a munkahelyem egy új kis fiókot és oda akarnak ki küldeni irodavezetőnek engem.

Karrier szempontjából megérné, mostaninál sokkal jobb fizum lenne,viszont nem igazán ismerem Pécsett.

Maga a város milyen?Biztonságos?

2017. dec. 17. 13:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Történnek ott dolgok, de azért túlélhető. :D
2017. dec. 17. 20:03
 12/21 anonim ***** válasza:
Dolgok 😂😂
2017. dec. 17. 20:11
 13/21 anonim ***** válasza:
Annyira nem gáz környék, ha melózni kell menni oda. Nappal szerintem egyáltalán nem vészes. Lakni meg nagyon jó hely, mint előttem leírták, Urán, Régikert, de ha oda mennél dolgozni, közelebb lenne sokkal Újhegy, az is nagyon jó környéknek számít.
2017. dec. 18. 14:36
 14/21 anonim ***** válasza:

Jó, de Újhegy az nagyon drága. Legalább is ha nagyon új építésű házat akarsz.

Mondjuk más nem is nagyon van ott. Meg hát nem nagyon akarnak elköltözni onnan az emberek.

2017. dec. 18. 15:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Itt voltam egyetemista, mindig szívesen járok vissza, szülővárosom után Pécs a második "hazám". A medditerrán hangulat meg extra.
2017. dec. 18. 23:45
 16/21 anonim ***** válasza:
uran varos nyugis. Itt este sem fog senki beled kotni mert szinte kihalt. : D rendorseg kozel van mindenhova. Csak egy fel c.;)
2018. jan. 2. 17:35
 17/21 anonim ***** válasza:
77%

Legjobb: Mecsekoldal, Bálics, Szkokó, Makár, Csoronika

Nagyon jó: Belváros, Patacs, Szigeti városrész, egész Magyarürög, , Ispitaalja kertvárosi része, Kozármisleny

Jó: régi Kertváros, Uránváros, Rácváros, Budai külváros, Újhegy, Málom, Postavölgy, Keszü

Nem túl jó: megyeri Kertváros úgy általában, Rózsadomb, Nagyárpád, Szabolcsfalu

Amiket nem ajánlok, mert tele van indiánokkal:

Tettye észak-nyugati részét leszámítva egy favela, Ágoston-tér kőrnyéke és ettől keletre egészen Ledináig

Fehérhegy

Budai-vám

Gyárváros

Meszes

Pécsbánya

Szabolcsfalu elég nagy része

Hungária utca környéke

Kővágószőlős

Putri:

Balokány környéke (benne Ditz-Malom u.)

Tettye jelentős része

Nappal sem:

Hősök tere

István-akna

Jankovich-telep

Egy szó, mint száz, általánosságban Pécs keleti része kerülendő, észak/nyugati a jó, nyugis, biztonságos :)

2018. jan. 10. 20:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Pécsbánya se vészes annyira, kertvárosról is hallottam már rosszakat, szóval... ;)

Ez szerintem egyénfüggő, hogy kivel mi történik meg, lehet, hogy valakit 70 év alatt nem ér semmilyen attrocitás, valakit meg második héten kirabolnak, miután odaköltözött valahová.

2018. jan. 10. 21:58
 19/21 anonim ***** válasza:
van ahol hiába vagy "tesó" ugyan olyan esellyel betalálnak..
2018. jan. 10. 22:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Győr után Pécsre jönni felüdülés. A Mecsek erdei, a levegő, az Ürögi völgy felőli állandó légmozgás, a panoráma, a fekvés, a belvárosi utcák és éttermek, kávézók, sétálóutcák, terek, hangulatok, egy nyári este egy kellemes teraszon Pécsett világszínvonalú. A várost majd megismered, méretét tekintve jóval nagyobb, mint Győr, de változatos és élvezetes városképe miatt hamar megszerethető.
2019. okt. 8. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!