Ha 14-én Győrből feladtam egy levelet,15-én odaért Pécsre?
Ajánlottan adtam fel, olyan reggel 10 körül, meg minden. Mondtam a nőnek, hogy oda kellene nagyon érnie. (Különben nem kapok koleszt.)
Egy papírt csak 14-én tudtunk beszerezni, ezért kellett várnunk 14-éig.
Vajon odaérhetett? Mert most meg nem kapok értesítőt a koleszról, pedig elméletileg 16-án kapnunk kéne e-mailt. Ha nem ért oda sztem akkor is küldeniük kéne, mert először online kellett beadni egy igénylést, az meg megvolt. :S
Mit csináljak, ha nem lesz meg a koli? :/
18/L
Ajánlottan nem biztos, hogy 1 nap alatt odaér...elsőbbségit is kellett volna hozzá kérni, akkor 1 nap alatt elviszik. Ajánlott csak annyit jelent, hogy könyvelik a levelet, tehát ha elveszne, akkor utána lehet nézni.
De 1-2 nap még nem a világ vége, ha késik a leveled, szerintem nem ezen fog múlni a koleszod :)
Első vagyok :)
1620 ft?! Az nem semmi összeg egy levélért, csodálkoznék, ha ebbe nem lenne benne az elsőbbségi is.
Tapasztaltam, hogy nem kötik a sulik magukat a határidőkhöz, 1-2 nap nem fog számítani, erre mérget vennék! De ha nagyon izgulsz, írhatsz nekik e-mailt, azzal sem veszítesz semmit és legalább kicsit megnyugodnál. De ha nem válaszolnának az e-mailre, ne kezd el izgulni, mert ez is szokásuk a suliknak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!