Lehet jómódú tehetős ember az aki panelba él? Vagy a többségre ez nem jellemző? Általában jobb anyagi helyzetbe van az akinek van egy saját rendezett háza vagy ez nem ennek a függvénye?
"Azért egy kertes családi házat, édeskevés 1.5- 2 havonta kitakarítani."
Nem is mondtam sehol hogy elég. Azt mondtam, hogy én átlag emberként megengedhetem hogy havi 1 alkalommal ki legyen takarítva patikára a kis lakásunk. Aki jómódú annak ugyanúgy nem kiadás az a heti, vagy heti több alkalom mint nekem a havi 1.
Nevetek ezen a kocsiból való Ítélkezésből...
Azért mert valaki isten tudja milyen béjemvével jár,attól lehet bőven pr0li,ugyanis az nem az anyagi helyzettől függ,meg a diplomától,hogy valaki pr0li e,vagy sem.
Én is laktam panelben,és biztos vannak a lakótelepek között is különbségek,de a panelek és a környékei egy teljes zord gusztustalan szockommcsi világot tükröznek,sablonra felhúzott,egymásra rámolt betonketrecekkel,zombi nyugdíjasokkal,mackónadrágos izompólós pronyókkal.
Örökös gyerekvircsafttal,dübörgéssel,bagószaggal,meg ilyenek,nekem ez a tapasztalatom.
Igen,lehet jól kereső,sok pénzzel rendelkező panellakó is,akinek elég a betonkuckó,ettől még nem rossz ember,csak a Maslow piramis alsó szintjén van,és ez így jó neki.
Ismerek budai kertes társasházban lakót is,akinek többszáz millás vagyona van,de egy akkora tahó és csaló,mint az állat,autópályán azonnal letol mindenkit a halálba,aki 200 alatt megy előtte.
És a saját rendezett ház,meg egy drágább kocsi is lehet csak látszat,mögötte hitelhegyekkel,meg féllábbal a sitten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!