Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lehet jómódú tehetős ember az...

Lehet jómódú tehetős ember az aki panelba él? Vagy a többségre ez nem jellemző? Általában jobb anyagi helyzetbe van az akinek van egy saját rendezett háza vagy ez nem ennek a függvénye?

Figyelt kérdés
Sokakban az a kialakult ké hogy a panelben élők prolik,csórók,nem futja semmire,és akinek van kertes háza az letett valamit az asztalra.Ti hogy vagytok ezzel?Hogy lehet valakiről leszűrni hogy gazdagabb vagy szegényebb?Mennyire befolyásolja ezt az hogy valaki panelbe,valaki meg kertesbe lakik?

#gazdag #panelház #szegény #kertes ház #jómódú #tehető #épéletszínvonal
2017. dec. 12. 22:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Nővéremékhez naponta jár a bejárónő takarítani és főzni, a kertész tavasszal nyáron naponta, ősszel télen 2naponta... de nem azért mert nem tudnák megfizetni, hanem ő így ér rá...
2017. dec. 14. 06:11
 22/25 anonim ***** válasza:
9%
Akkor én leszek az élő kivétel, mert szerintem igenis van összefüggés. Lakótelepeken finoman szólva is nem a sokdiplomás értelmiség lakik. Igénytelen prolik, nyugdíjasok, kisebbségek. A panel nem keverendő az új építésű társasházak lakásaival. Na, ott tényleg élnek gazdagok.
2017. dec. 14. 18:49
 23/25 anonim ***** válasza:
80%

"Azért egy kertes családi házat, édeskevés 1.5- 2 havonta kitakarítani."

Nem is mondtam sehol hogy elég. Azt mondtam, hogy én átlag emberként megengedhetem hogy havi 1 alkalommal ki legyen takarítva patikára a kis lakásunk. Aki jómódú annak ugyanúgy nem kiadás az a heti, vagy heti több alkalom mint nekem a havi 1.

2017. dec. 14. 20:13
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet igen, csak nem szereti a ház körüli munkákat, azért él panelben. De számtalan új 7-es BMW-t láttam már, meg sok milliós autókat újpalotán, amiről ugye nem az ugrik be senknek, hogy elit negyed.
2017. dec. 16. 17:17
 25/25 anonim ***** válasza:
41%

Nevetek ezen a kocsiból való Ítélkezésből...

Azért mert valaki isten tudja milyen béjemvével jár,attól lehet bőven pr0li,ugyanis az nem az anyagi helyzettől függ,meg a diplomától,hogy valaki pr0li e,vagy sem.

Én is laktam panelben,és biztos vannak a lakótelepek között is különbségek,de a panelek és a környékei egy teljes zord gusztustalan szockommcsi világot tükröznek,sablonra felhúzott,egymásra rámolt betonketrecekkel,zombi nyugdíjasokkal,mackónadrágos izompólós pronyókkal.

Örökös gyerekvircsafttal,dübörgéssel,bagószaggal,meg ilyenek,nekem ez a tapasztalatom.

Igen,lehet jól kereső,sok pénzzel rendelkező panellakó is,akinek elég a betonkuckó,ettől még nem rossz ember,csak a Maslow piramis alsó szintjén van,és ez így jó neki.

Ismerek budai kertes társasházban lakót is,akinek többszáz millás vagyona van,de egy akkora tahó és csaló,mint az állat,autópályán azonnal letol mindenkit a halálba,aki 200 alatt megy előtte.

És a saját rendezett ház,meg egy drágább kocsi is lehet csak látszat,mögötte hitelhegyekkel,meg féllábbal a sitten.

2017. dec. 16. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!