Lehet jómódú tehetős ember az aki panelba él? Vagy a többségre ez nem jellemző? Általában jobb anyagi helyzetbe van az akinek van egy saját rendezett háza vagy ez nem ennek a függvénye?
Figyelt kérdés
Sokakban az a kialakult ké hogy a panelben élők prolik,csórók,nem futja semmire,és akinek van kertes háza az letett valamit az asztalra.Ti hogy vagytok ezzel?Hogy lehet valakiről leszűrni hogy gazdagabb vagy szegényebb?Mennyire befolyásolja ezt az hogy valaki panelbe,valaki meg kertesbe lakik?2017. dec. 12. 22:45
11/25 anonim válasza:
Meg én inkább úgy nézném hogy az az igazi proli aki folyamatosan a másikat nézi a másikhoz hasonlítja magát és felvág hogy neki 1-el több van mint a másiknak.
12/25 anonim válasza:
Nem függ össze, én panelban lakom. Nem vagyok gazdag, de kikérném magamnak a prolit. De ha látnád milyen autók állnak a panel előtt... (Szomszéd utcában még egy Charger is..., kicsit odébb egy Mustang...) Nyilván van egy proli réteg, de már nálunk is elterjedőben az az életforma ami kis városi lakásban élvezi az életet
13/25 anonim válasza:
A kérdés nevetséges akármelyik városban drágáb egy panel mint egy családi ház.Az meg már nem is mondom hogy, álandoak a felujitások ami tovább növeli az értékét.Persze vannak rossz szomszédok de egy normális lakó közöségben nem sokáig marad meg.
14/25 anonim válasza:
Külfőldön meg nagyob városokba csak üzletek vannak aki ott élhet panelban az már gazdag .
15/25 anonim válasza:
Saját vállalkozásom jelenleg évi 6millió bevételt termel nekem, nos döntsd el, jómódu vagyok e...
Egy panelban lakom és jól érzem magam itt.
16/25 anonim válasza:
Nézd, jómagam Őrmezőn lakom, panelprogramos panelban, 75 nm 2+fél szoba, erkély. Jó állapotban van, de nem kastély, tehermentes, ha sürgősen eladom, akkor is adnak érte alsó hangon 27-28 millát (ha nagyon sietek),a szomszéd lakást fél éve vették meg 28-ért és nincs annyira rendben mint ez és ennek a tájolása is szerencsésebb. Nyilván ettől még nem vagyok proli és eleve nagyon szeretem a környéket, egy darabig biztosan nem fogok elköltözni. Ráadásul a munkahelyem székhelye itt van Kamaraerdőnél, fővárosi viszonylatban ez gyakorlatilag ajándék, ha nagyon nekiállok andalogni is max 20 perc lenne beérnem gyalog, biciklivel 5 (liftezést is számítva),kocsival meg elenyésző, úgy nem is járok, csak ha "tájfun" van. Jelenleg ökrös szekérrel sem lehetne engem innen elvontatni, semmilyen családi házért cserébe (oké, biztos van az a pénz, de értitek). Bevásárlás, minden a számban, de bejutnom a belvárosba sem rakétatervezés, könnyű és gyors az is tömegközlekedéssel.
17/25 anonim válasza:
Ha azt veszem, hogy mennyibe kerül egy panellakás, igen lehet jómódú az is, aki ilyenben él.
18/25 anonim válasza:
Egyébként sem mindenki szeret nagy, kertes házban elni. Azzal azért több gond, munka is van.
19/25 anonim válasza:
Mondjuk aki igazán jómódú annak a kertes ház sem okoz gondot mert simán kifizeti a takarítást, karbantartást.
Én például utálom a lakótársammal közös részeket takarítani, inkább kifizetünk 1,5-2 havonta 6-8 ezer forintot és hívunk egy takarítónőt.
20/25 anonim válasza:
@19: Azért egy kertes családi házat, édeskevés 1.5- 2 havonta kitakarítani. Nem beszélve a kert körüli munkákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!