Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kertvárosban élve tényleg...

Kertvárosban élve tényleg elkell viselni a kiszökött nagytestü kutyákat?

Figyelt kérdés

Most költöztem ide a kislányommal.Reggelente oviba menet 2 kutya is kint kószál az utcán.

Agresszivan ugatnak ránk! Mostmàr félek/féltem a lányomat.

Mit tehetek? (Nem tudok elköltözni)

2017. dec. 1. 23:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
sajnos az ilyen primitivizmus miatt tartunk ott, hogy 50 percenként történik kutyabaleset az országban.
2017. dec. 2. 10:41
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Ne félj, mert akkor megharap. Pl ha látnál az utcán egy fekete párducot, akkor a legtöbb ember megijedne, és vagy a földbe gyökerezik a lába, vagy elfutna, vagy dörzsölné a szemét. Láttam ilyet mindenki "párduc macska, futás, aki nm akar lemaradni a Barátok köztről..."

A párduc mindenkt megevett, csak azt (George Bush) volt a neve, őt nem bántotta a párduc, mert azt nézte milyen gyönyörű nagyranőt fekete macska. "De szép!" Te se tudnál megőlni senkit, ha azt látod, csak aki fél, mert rossz a lelkiismerete.

Már megett volna az a roti, de az egy hosszú történet.

2017. dec. 2. 11:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is kertvárosi részen lakok, egyszer este mentem hazafelé és egy családi ház nyitva hagyott kapuján kijött egy hatalmas kuvasz és jó 15-20 méterről elkezdett felém rohanni. Ösztönösen megfordultam és elkezdtem felé futni, erre meghátrált és visszament a helyére. Gondolom az is segített, hogy nagydarab, 2 m magas vagyok.
2017. dec. 2. 16:30
 14/19 anonim ***** válasza:
#13 pontosan. Én bicajjal voltam a rottweiler (szuka) szomszéd é. Igaz hergeltem mert zavart, hogy ugat, és "fogd meg" majd egy gondolat -mi volna ha..akkor a rémálmom ott volt kerítésen kívül még messze de rohant felém, én meg gurultam, csak utólag gondolkoztam el, hogy tulajdonképpen mi lett volna (és hangosan ordítottam "takarodj") ha nem vonul vissza, mivel a biciklit hiába tolom rá. Aztán az eset után úgy remegtem, mint a kocsonya, mert szerencsém volt.
2017. dec. 2. 17:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Ja, és nm vagy ok nagydarab, mert snake kung fu
2017. dec. 2. 17:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos Magyarországon nincs kultúrája a kutyatartásnak, nem kell ehhez kertvárosban lenni. Belvárosban is láttam már sokszor póráz, szájkosár nélkül rohangászó nagytestű kutyákat, kedves gazdi meg 200 méterrel lemaradva telefonálgat vagy bámészkodik.

A törvény erejével kellene fellépni ez ellen, akkora bírságot kiszabnék az ilyen gazdikra, hogy egy életre elmenne a kedve a felelőtlen kutyatartástól.

2017. dec. 4. 11:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalos módszer hogy minden alkalommal feljelentést kell tenni dokumentálva az esetet szóval tanu vagy fénykép.A gazdát meg kell nevezni ha ismered,ha nem akkor lakóhelyét. Sintért kihívni. Kutyával való veszélyeztetésért szintén feljelentést tenni,ha támadó a kutya. De ha kell,minden nap bemenni a rendőrségre jegyzőhöz . Ha el próbálnak hajtani arról kérj hivatalos indoklást papíron és fenyegesd őket felettes szervekkel és sajtóval. Elöbb utóbb vagy a hatóságnak vagy a felelőtlen gazdának lesz elege és végre bezárják vagy sintértelepre viszik a kutyáját.

Egyébként próbálj meg ilyen helyen kutyát pórázon sétáltatni!Az aztán a vidám dolog! Mert ha emberre nincs is bekattanva az eb ,de kutyára azonnal rámegy és napi szinten kutyaviadalban lesz részed.

Bot hadonászás orditozás sok kutyát inkább felbőszít ha támadásra van kiképezve pl roti egyéb örzővédő eb ,akkor meg halálos ítélet a hadonászás mert azt tanítják pont hogy a 'csibész' az aki hadonászik egy bottal és azt addig kell fogni amíg mozog . Szóval jobb ha paprikaspray gázpisztoly lapul a zsebben és ha közelít a kutya, akkor a képibe az egészet..

2017. dec. 4. 15:28
 18/19 anonim ***** válasza:
60%

Vigyél magaddal több gázsprayt s ne féld használni meg bicska sem árt persze.Jó erős dudát-kürtöt is akár...gyerek miatt a pisztolyt már nem ajánlom.

Egy támadó kutyát sose sajnálj, ő sem teszi.

Felejtsd el a feljelentgetősdit, mert csak idődet vesztegeted s ellenséget szerzel.

Használd az önvédelmet ki.

2017. dec. 5. 21:56
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Sintér, és.feljelentés.

Ez addig (sem) poén, mig valakit szét nem tép a kutya.

2017. dec. 6. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!