Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Séta a Főúton, te mennyit...

Séta a Főúton, te mennyit sétáltál és hova?

Figyelt kérdés

Kirugtak a munkahelyemről Szlovákiában, és most vissza kell mennem Budapestre, ám nem hajlandóak a törvénynek megfelelően fizetni. (80paragrapfus 2.pont)

Nem szándékozom hajléktalanná válni ezért elindulnék gyalog.

126km-re van.

És az út csak a Főúton át vezet...gyalogos kalkulátor szerint ism

Te mennyit gyalogolsz?

2017. nov. 9. 11:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30 óra alatt megvan egyhuzamban. Ha edzett vagy kibírod. De ha felszállsz egy vonatra jegy nélkül max megbüntetnek aztán majd egyszer kifizeted.
2017. nov. 11. 10:19
 12/15 anonim válasza:
Ezt a kérdést miről írtad ki?
2017. nov. 12. 16:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerezz valahol egy láthatósági mellényt. Meg térképet. Amikor úgy látod, hogy nem érnél el a következő lakóhelyig világosban, akkor a faluban-városban keresd meg a hozzád tartozó templomi papot-lelkészt, és kérjél szállást munkáért. Biztos, hogy vannak olyan embereik, akik tudnának használni két erős kezet favágásra, akármire.

Reggel indulj tovább. Írjál naplót az útról.

2017. nov. 12. 22:00
 14/15 A kérdező kommentje:

Komolyan mondom,utolsó, ez olyan szuper komment volt...a kedvencem...filmbe illő.

Utolsó előtti, a stétát sikerült elkerülnöm végül, azzal hogy kaptam mégis előleget annak ellenére,hogy nemet mondtak.

A kérdés nem kamu volt,hanem valódi.

De már Pesten alszom, az MCdonald egyik házában,mert hozzájuk szegődtem.

2017. nov. 13. 08:08
 15/15 A kérdező kommentje:

Amikor már biztos voltam a sétámban,levelet írtam a rendőrségnek...íme a levél:

Feladó: Konkoly Norbert (20)

Születtem: 1997.02.19.

Tisztelt Rendőrkapitányság!

Jelenleg Szlovákiában tartózkodom.

Sajnos a 112 segélyvonalat magyar nyelven nem tudom elérni ezért csak írva tudok jelezni.

Szlovákiában,Galantán elvesztettem a munkámat ezáltal vissza kell költöznöm Budapestre.

Ám a a cég csupán November 13.-án hajlandó fizetni a 80.paragrafus 2.-es pont ellenére,melyet ismertettem a munkaadóval.

Ezért is, nem tudok elszabadulni a városból, de muszály lesz,hogy elkerülhessem a hajléktalanná válást.

A törvénykönyv 20.paragrafusa kimondja "Ha az úton nincs gyalogos járda,akkor a gyalogos járhat a Főúton forgalommal szemben,mindig bal oldalon" vagy valami hasonló.

Ennek tudatában holnap el kell indulnom gyalog Budapestre mely innen 1nap 5órányi járásra van,rosszabb esetben 2 napi járásra.

Kérem ezen információk tudatában,mégha fel is jelentenek a járművezetők önök vegyék figyelmen kívűl,és ezen üzenettel értesítsék kérem a Szlovák Polícia kapitányságot is.

Előre is köszönöm mielőbbi válaszukat.

Konkoly Norbert

2017. nov. 13. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!