Séta a Főúton, te mennyit sétáltál és hova?
Figyelt kérdés
Kirugtak a munkahelyemről Szlovákiában, és most vissza kell mennem Budapestre, ám nem hajlandóak a törvénynek megfelelően fizetni. (80paragrapfus 2.pont)
Nem szándékozom hajléktalanná válni ezért elindulnék gyalog.
126km-re van.
És az út csak a Főúton át vezet...gyalogos kalkulátor szerint ism
Te mennyit gyalogolsz?
2017. nov. 9. 11:20
1/15 anonim válasza:
lemegy a nap , mire oda érnél. kutya fáradt lennél és lehet meg is fáznál közben.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem csak lemenne...talán fel is kelnr mire oda érnék.
2017. nov. 9. 11:34
3/15 anonim válasza:
Szerintem 2 szer is felkelne a nap
4/15 anonim válasza:
Csak szerintem értelmetlen a kérdés?
7/15 anonim válasza:
Nincs valami rokon, vagy barát, akitől kölcsön tudnál kérni egy kis pénzt vonatra? Bankszámlád csak van, amire utalhatnának.
8/15 anonim válasza:
Hát ez pech, de nem is kicsit, én biztos nem vágnék neki külföldről hazagyalogolni.
Ha minden kötél szakad, a vasútállomáson összetarhálnék vonatjegyre valót, ott sokféle nemzetiségű megfordul, csak nem mindenki szőrösszívű. Ha csak nem vagy egy őrjítően dögös csaj, a stoppolásra vajmi kevés esélyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!