Hol tudom jelezni, hogy a szomszédom úgy van táppénzen a munkahelyéről hogy láthatóan nem beteg?
Ezek miatt miért jársz bíróságra? Áztatás miatt a biztosítót kellene macerálni, a veszekedés meg, ha nem hajnalban történik, nem jogsértő. Látod, már a lakókörnyezetedben sem bírnak.
Velem nem ordibál senki, se a munkában, se a háztömbben, ahol lakom. Ha egy kis empátia lenne benned, hozzád is máshogy állna mindenki. Ha meg panelban, társasházban laksz, akkor együtt kell élni mások dolgaival, ha nem tetszik, a költözés az egyetlen opció.
Csak azt kell észrevenni, hogy ha kirívóan sok a konfliktusod, akkor talán azért, mert te magad generálod őket. Ne foglalkozz mások dolgával, ki miért van otthon. Ne ugorj nekik minden miatt, mert akkor neked is kevesebb bajod lenne.
Te döntesz úgy, hogy bíróságra járkálsz, mikor szólhatnál a kk-nak is, vagy beszélhetnél normálisan az emberekkel, az áztatás meg tutira nem szándékos, és a biztosító megtéríti.
A világ nem úgy megy, ahogy te akarod, mert nem te vagy a közepe. Ezt kell elfogadni, rögtön nyugodtabb életed lesz.
Na, itt a nagy tévedésed. Nem KELL járnod sehova, te döntesz úgy, hogy odamész.
Én is társasban lakom, nincs csend soha, gyerekek vannak, egy lakásban kutya. Veszekedhetnék velük, hogy mit képzelnek, de minek? Hogy ellenségeim legyenek, meg jó sok balhém?
Ha generálod magadnak a konfliktusokat, akkor legalább utólag ne panaszkodj miattuk.
Az meg nem lehet minden ok nélkül, hogy mindenütt utálnak. Tudod, ha mindenki szembe jön az autópályán, akkor valószínűleg nem ők mennek rossz irányba.
Házsártos vagy, megkeseríted a magad és mások életét. Folytathatod és panaszkodhatsz emiatt, vagy elengedheted az egészet.
Igen, nekem is ez az érzésem. Ez nem a munkaügyes kérdező? Aki minden kérdésében a munkahelyét ekézi?
Na mindegy is, én elköszönök.
Holnaptól suli, hátha kevesebb idióta fog kérdezgetni :)
Ez a jó "magyar" hozzáállás, ha nekem sz*r, akkor legyen másnak is az.
Tudod, te is megteheted, hogy elmész táppénzre. Amikor egyébként a fizetésének csak a töredékét kapja, szóval ne hidd azt, hogy olyan hú, de nagy buli táppénzen lenni.
Másrészt: te valami csodadoktor vagy, hogy ránézésre levágod, hogy ki beteg, és ki makkegészséges? Mert tudod, van rohadt sok olyan betegség, amit nem lehet ránézésre megállapítani. Nem csak az ám a beteg, akinek szilánkosra tört a lába, vagy akinek 40 fokos láza van, és orrán-száján dől a vér.
Egyébként meg igen, legyél nyugodtan féreg, nyugodtan köpd be az illetékes kormányhivatalnál, csak ne lepődj meg azon, ha netán te is megütöd a bokádat némi rágalmazás miatt...
Most tételezzük fel, hogy ez nem csak egy kamukérdés.
Ez esetben a kérdező a tipikus példája annak, aki képtelen a társas együttélésre. Ő az, akit az élet, hogy a másikba hol tudna belekötni, minimális kompromisszumokra sem képes, és nem hiába utálja az egész környezete.
Szóval kedves kérdező, azért gondolkodj el rajta, hogy lehet, hogy nem mindenki mással van ám baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!