Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hol tudom jelezni, hogy a...

Hol tudom jelezni, hogy a szomszédom úgy van táppénzen a munkahelyéről hogy láthatóan nem beteg?

Figyelt kérdés
Menjek be a munkahelyére a főbökéhez vagy valamilyen hatósághoz?
2017. nov. 5. 10:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%

Fúj az ilyen ocsmány rosszindulatú emberektől mentsen az ég...

Nincs életes hogy másokéba pofázol bele? Tetű!

2017. nov. 5. 10:39
 12/30 anonim ***** válasza:
89%
Ahelyett, hogy az ő egészségével foglalkozol, vegyél elő egy nyelvtankönyvet, mert a "balyom" az nagyon durva igénytelenség, a legalja.
2017. nov. 5. 10:40
 13/30 anonim ***** válasza:
88%
Neked az a fő "balyod", hogy egy szánalmas nyomorék vagy.
2017. nov. 5. 10:41
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor egy helyen dolgoztok?

Mert a kérdésedből nem az jött le.

Figyelj, ötmillió olyan egészségügyi gonddal lehet otthon maradni, ami nem látszik kívülről. Én már alacsony vérnyomással is voltam munkaképtelen, meg kimerültséggel. Lehet gyomorpanasza, lehet, hogy sokat ül a budin, amit te nem látsz. És még sorolhatnám. Lehet, hogy valamilyen kezelésre jár.

Az, hogy esetleg eljár otthonról, szintén nem tilos, a táppénz nem háziőrizet, rá is van írva a táppénzes papírra, hogy kijárási idő ekkor és ekkor.

Kizártnak tartom, hogy téged nem engednek táppénzre, mikor beteg vagy. Max nem kéred a táppénzt és szúrja a szemed, ha más igen.

Ne legyél rosszindulatú görcs, ne jelentgess embereket, ez már nem a szoci, ahol besúgók voltak mindenütt. A munkahelye meg amúgy se tehet semmit, ha az orvosa papírral igazolta, hogy munkaképtelen, szerinted ebbe ki szólhat bele? A betegsége titkos, mert nem tartozik semmire és nem köteles beszámolni róla, így feleslegesen jártatnád a szád és csak lebőgnél.

2017. nov. 5. 10:42
 15/30 anonim ***** válasza:
6%
Srácok. Ne így nèzzètek. A rosszat erősítitek ezzel a reakcióban benne ès magatokban is. Gyengítni kell.
2017. nov. 5. 10:43
 16/30 anonim ***** válasza:
73%

És ilyenek embernek hiszik magukat az a durva.

Nagyon remélem, hogy a rosszindulatod vissza száll rád és majd vádaskodásért neked lesz bajod az egészből. Szívből kívánom neked.

2017. nov. 5. 10:46
 17/30 anonim ***** válasza:

"A rosszat erősítitek ezzel a reakcióval benne ès magatokban is. Gyengíteni kell."

Ezt mondom utolsó.

2017. nov. 5. 10:49
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt kapod amit adsz magadból. Talán ha nem lennél ilyen sunyi alattomos f a sz akkor mások pl a főnököd is máshogy állna hozzád. Feltételezem a munkahelyen is egy kis spicli vagy és a főnököd már unja hogy minden szirszart jelentesz neki :D növessz gerincet haver.. mert így csak egy világi csicska vagy, semmi több
2017. nov. 5. 10:50
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, el vagy tévedve. A táppénzen lévő ember hivatalosan nem beteg, hanem munkaképtelen. Érzed a különbséget? Nem kell mindenkinek földig lógó takonyban mászkálnia, köhögve, mikor táppénzen van, a munkaképtelenség sok okból kialakulhat, ezek jó többsége az ablakon, erkélyen keresztül láthatatlan.

Másrészt, ahogy írták is neked, ha jelentenéd is (ami ritka gerinctelen lenne részedről), szerinted mi történne? Odamennének a lakására, rárúgnák az ajtót, látnák, hogy felöltözve mászkál, úgyhogy kirúgnák? Ezt felejtsd el. Orvos igazolta, hogy munkaképtelen, innentől kész a dolog. A betegségét nem kérdezhetik ki tőle, mert semmi közük hozzá.

Ha te beteg vagy, vagy hivatalos távon vagy, akkor helyetted is dolgoznak. Ez mindenütt így van.

Próbáld elengedni a dühödet, mert mérgezed magad és a munkahelyed is, a végén még magad találod kirúgva, amiért nem lehet veled együtt dolgozni, vagy közösségbomlasztó vagy.

2017. nov. 5. 10:54
 20/30 A kérdező kommentje:
azért már nekem is elegem van belőle, hogy a munkahelyemen és a lakóházamban is utál mindenki ordibál velem. nem tudok pihenni, mert a felettem lakó áztat, az alattam lakó veszekszik a feleségével. Lassan már naponta a rendőrségre, bíróságra kell járnom.
2017. nov. 5. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!