Perverz kukkoló aki ház előtt maszturbál? (Többi lent)
A faluban pár furcsa dolog történt. Pl lihegést hallok az ablak alól zuhanyzóban, lépteket az ablakom alól, a szomszéd is hallotta a lépteket az ő ablaka alól, sőt egy nappal előtte a férje szembetalálkozott valakivel, csak elfutott. Nagyon ugattak a kutyák (az utcában és a miénk is) tehát kiengedtem (nincs kapunk most, ezért van becsukva) (De a szomszédnak van, ennek ellenére mégis bemászott hozzájuk, ahol egy boxer!!! kutya van)
Valakinek a kutyáját is megmérgezte. Rajta is kapták a fickót páran, hogy maszturbált a háza előtt, de sosem kapták el, mert sikerült elfutnia, bizonyíték híján pedig nem tudnak rendőrt hívni. Mit tehetünk, ha bejön a telkünkre és el akarjuk kapni? Simán megverhetjük? Van fegyverengedélyem, ráfoghatom ilyen esetben is? Vagy ha rám támad meglőhetem? Sőt, pár napja 2 pisztoly lövést is hallottunk a távolból. Nincs redőnyöm, földszintes házban élek és éjjel ki szeretném tárni az ablakot, mivel 40 fokok vannak és nem lehet kibírni ,de így aludjon nyugodtan az ember! Tanácsok?
Ha ez igaz ,nagyon durva....
"
"Csabdát "kell neki állítani és szomszéd segítségével jól megruházni....
A rendőr semmit nem tesz...
Osztom #1 javaslatát, állítsatok valamilyen csapdát.
Hol halljátok a lépéseket? Általában ugyanazon a helyen, egy bizonyos időszakban? Ha olyan a hely (pl. magas fű) akkor egy sima botlódrót is megteszi. Álljatok lesben
11-fél 3 között hallottuk, de valamiért sosem láttuk. Szerintem hallotta a lépteket bentről és ezért futott el (persze éjjel) felkaptam a cipős kanalat (Fémből van + ez volt az első tárgy ami a kezem közé került) és a kutyával kifutottam ház elé
Amúgy csak ma tudtuk meg, hogy ki ő, mert ma mesélték el, hogy az ő anyjára maszturbált gyakran a kertből, mert szomszédok...
Az a baj, hogy nem pisztolyom van, hanem sörétesem, meg egy távcsöves flobertem... :D megpróbáljuk elkapni apámmal
Szegény szomszéd csaj is fél, mert most elment a férje, áthívta az apját magához
Fegyverrel, kutyával óvatosan, ne okozz neki komoly sérülést.
Sajnos manapság lassan több joga lesz a bűnözőnek, mint az "önbíráskodó" áldozatnak - az se vagy, mert nem tör az életedre.
Én is azt ajánlom, hogy szerelj fel kamerát (vagy telefonnal videózz, ha el tudod kapni) és jelentsd fel.
Lassabb megoldás, de nem az ártatlan fogja megszívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!