Szerintetek én vagyok a perverz vagy a csaj magamutogató?
Tehát a szembe lévő telekre tavaly nyáron építettek egy házat,egy család költözött be,apuka anyuka és 18 éves lányuk.Aki nem mellesleg baromi szexi.A csajnak az utcára,és a mi szembe lévő házunkra néz a szobája és a fürdőszobája.Amikor zuhanyzik nem húzza le a redőnyt.Az utcáról nem lehet szinte semmit látni,de a szobámból elég szép a kilátás.Ha rá zoomolok a telefonommal minden rohadt jól látszik.Mikor reggel zuhanyzik,ki szoktam rá verni.Élőben a szia-sziánál persze nem jutok többre nem merem megszólítani.Nem tudok aludni,kicsit lelkiismeret furdalásom is van mert azon gondolkodtam hogy vajon én vagyok perverz,vagy ő kínálja tálcán a lehetőséget?Szerintetek?
22/F
És mi van ha csak egyszerűen nem szégyenlős,és semmit nem kéne mögé képzelni?
És mi van ha csak kitaláltad?
És mi lenne ha mennél aludni?
Vittek volna katonának, ott nézegethetted volna esetleg a
kantinos nénit.
Te vagy a perverz, mert minek rázoomolni?
Ne hari, de az én fürdőmben is nagy ablak van (belmagasság 4 méter felett), de csak az lát be, aki kifejezetten akar. Most akkor én vagyok a hibás? Nem! Hanem aki kukkolni akar!!!!!!!!!
Mozdulatok, testbeszéd dönti el.....,
ha teszi-veszi magát, mintha élvezné is, hogy látják akkor ő az exhibicionista!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!