Laknál együtt ennyi emberrel?
És ki a többi 4 fő?
Kivel lennél egy szobában? Így is már egy szobára majd 3 fő fog jutni.
Milyen más lehetőséged van?
Jó ég, hát hova pakolnának már, ha így is szobánként legalább két ember él ott :D
Privát szféra nulla, a plusz főnek, tehát neked meg borítékolhatóan költözködni kell szobáról szobára, ha épp romantikázna valaki kicsit.
Én ha fizetnének sem költöznék oda. Hét ember rengeteg, gyerekkoromban is ekkora volt a család. Ha nincs legalább három fürdőszoba, akkor lehetetlen úgy osztozkodni rajta, hogy mindenkinek jó legyen. És akkor még nem beszéltem olyan szörnyűségekről, mi van, ha elterjed egy hányós-fosós vírus és egyszerre rohamozná meg mindenki a mellékhelyiséget... :D
Sok ember sok koszt csinál, olyan szerencse meg nincs a földön, hogy mind a hatan teljesen kivennék a részüket a takarításból - bár így lenne a legkönnyebb elosztani, mert mindenkire egy nap jutna a héten.
Nézd, gondold át pro és kontra, megéri-e neked az ezzel járó kellemetlenség, ha cserébe tudsz félretenni. A mai világban az sem elhanyagolható szempont.
És Te valamelyik párhoz állnál be harmadiknak, vagy a 3 főhöz negyediknek?
Egyik se dolgozik, hogy bevállalnának egy hetedik embert, csak hogy olcsóbb legyen a bérleti díj? Vagy így költik a pénzt? Vagy ez egy rózsadombi lakás?
Nem, nem hiszem, hogy laknék.
Hát nekem ez már 7 fő. Nem költöznék be egy párhoz semmiképp. Majd hallgatod, ahogy szexelnek?
És abba a szobába sem, ahol már laknak 3-an. Milyen szuper lehet 4-en egy szobában.
Persze a szükség nagy úr. De ha van más lehetőséged, csak azért ne költözz oda, hogy nekik olcsóbb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!